Produk

  • +

    Pengalaman (taun)

  • Area Cakupan (m2)

  • +

    Staff

  • W

    Hasil taunan (m²)

  • Paten

  • babagan awake dhewe
  • babagan awake dhewe
  • babagan awake dhewe
  • babagan awake dhewe
  • babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

  • Supplier jendhela aluminium Premium Panjenengan

    Beijing North Tech Group Ltd, dumunung ing ibukutha Beijing, iku kaca lan aluminium jendela & lawang produsen karo reputasi kanggo inovasi produk, kompetensi technical lan kualitas.Amarga wutah sing terus kuat, kita wis nambah tingkat saham, nggedhekake pabrik lan jalur produksi dadi ...

  • Kenapa Kita?

    Solusi siji-mandeg kanggo kabeh syarat sistem windows lawang aluminium.
    Komunikasi profesional 24/7.
    Minangka perusahaan sing disertifikasi ISO 9001, sistem kontrol kualitas sing ketat, kualitas urip.
    Kanthi pengalaman diekspor kanggo 20+ taun.
    Label desain gratis lan nampa kemasan sing disesuaikan.
    Pangiriman cepet, wektu pangiriman stabil.
    Laporan status mingguan kanggo kabeh sing dikontrol.
    Ndhukung tren lan warta pasar paling anyar.

  • Produk kalebu

    Jendela lan Lawang Aluminium Thermal Broken, Jendela lan Pintu Kayu Klambi Aluminium, Jendela lan lawang Hibrida vinyl aluminium, Tembok Tirai, Skylight, Sistem Railing, Omah Pasif lan liya-liyane, BNG nyedhiyakake produk kanggo proyek ing Amerika Serikat, Kanada, Eropa kanggo loro omah omah lan komersial ...

  • Komunikasi profesional 24/7.Komunikasi profesional 24/7.

    Komunikasi profesional 24/7.

  • Solusi siji-mandeg kanggo kabeh syarat sistem windows lawang aluminium.Solusi siji-mandeg kanggo kabeh syarat sistem windows lawang aluminium.

    Solusi siji-mandeg kanggo kabeh syarat sistem windows lawang aluminium.

  • Pangiriman cepet, wektu pangiriman stabil.Pangiriman cepet, wektu pangiriman stabil.

    Pangiriman cepet, wektu pangiriman stabil.

Kaluwihan

Kabar

  • Kenapa jendela aluminium?

    Jendela aluminium nyedhiyakake kekuatan sing luwih apik, visi sing luwih gedhe, lan nduweni finish sing seragam lan tahan lama.Perlu kurang pangopènan.Jendela aluminium minangka jendela logam sing kuwat.Iku uga tumindak minangka jendhela badai.Cuaca ing Amerika Utara kadhangkala bisa uga ekstrem banget.Alaska lan Amerika Lor yaiku ...

  • Daftar bahan jendela aluminium

    Artikel iki babagan dhaptar bahan jendela aluminium sing kita rembugan babagan jinis bahan apa sing digunakake dening jendela teknologi lor beijing kanggo pangolahan jendela aluminium: - Jeneng bahan jendela aluminium Ana limang bagean kanggo dhaptar bahan jendela aluminium sing digunakake dening BNG .Iki...

  • Kenapa jendela aluminium?

    Jendela aluminium nyedhiyakake kekuatan sing luwih apik, visi sing luwih gedhe, lan nduweni finish sing seragam lan tahan lama.Perlu kurang pangopènan.Jendela aluminium minangka jendela logam sing kuwat.Iku uga tumindak minangka jendhela badai.Cuaca ing Amerika Utara kadhangkala bisa uga ekstrem banget.Alaska lan Amerika lor minangka ...

  • 3.) Apa windows aluminium diijini ing Florida?

    Negara bagian Florida wis akeh badai lan angin topan.Juni nganti Nopember iku mangsa angin topan, lan kaya sing sampeyan ngerti, angin kenceng, lan udan es bisa gampang ngrusak jendhela sampeyan.Mulane dina iki kita bakal ngomong babagan pilihan jendhela badai lan jendhela tahan angin topan sing bisa tahan ba...

  • Carane Ndandani Windows Aluminium?

    Secara total, ana 5 langkah kanggo ndandani jendhela aluminium.Kapisan yaiku mbusak jendhela lan kaca sing lawas utawa rusak.Kapindho yaiku milih kaca anyar.Katelu yaiku pas kaca anyar.Langkah pungkasan yaiku nginstal jendhela.Yen sampeyan dadi tukang lan bisa nuruti instruksi, sampeyan bisa nindakake dhewe ...

mitra

  • genah
  • hoppe
  • ROTO
  • SIEGENIA
  • Teknik No Formulir
  • Vitro
  • Logo Wali
  • Dow Corning