Babagan awake dhewe

Beijing North Tech Windows Co.,Ltd

Beijing North Tech Group Ltd, kanthi kantor pusat ing ibukutha Beijing, minangka pemasok kaca lan aluminium kaca lan lawang aluminium sing misuwur kanggo inovasi produk, kompetensi teknis lan kualitas. kanggo nampung panjaluk pelanggan lan nyuda kaping timbal dadi 2 nganti 3 minggu.Wis 2 anak perusahaan kalebu Beijing North Tech Glass Co., Ltd lan Beijing North Tech Windows Co., Ltd, terus sukses mbangun visi klien kita kanthi semangat.

Info Perusahaan

Beijing North Tech Windows Co., Ltd, dumunung cedhak pelabuhan segara ing pesisir wétan China, iku Produsèn sistematis produk aluminium dhuwur-mburi, kalebu jendhela, tembok langsir, lawang padusan, guardrail railings.Etc. Iku salah siji saka pabrik paling gedhe karo area 35.000 meter persegi, karo kapasitas produksi taunan saka 400.000 kothak meter saka jendhela lan lawang.Wektu timbal produk jendhela khas mung 2 minggu.

Kanggo nyukupi presisi sing dhuwur lan syarat wektu timbal cepet saka proyek komersial lan omah sing berkualitas, BNG dilengkapi mesin pangolahan kelas ndhuwur, kayata peralatan pangolahan otomatis Anmei Bestar sing diimpor, produksi online pusat sawing, pusat pangolahan CNC , piranti lunak desain JOOPS Belgia lan liya-liyane.Ana 60 teknisi sing kerja ing dhukungan teknik, departemen inovasi.

Produk kalebu

Jendela lan Lawang Aluminium Thermal Broken, Jendela lan Lawang Kayu Klambi Aluminium, Jendela lan lawang Hibrida vinyl Aluminium, Tembok Tirai, Skylight, Sistem Railing, Omah Pasif lan liya-liyane.

BNG nyedhiyakake produk kanggo proyek ing Amerika Serikat, Kanada, Eropa kanggo omah omah lan bangunan komersial.Kita terus-terusan ngupayakake nyedhiyakake produk sing paling apik, paling hemat energi, tahan angin topan kanthi arsitektur.Produk ngluwihi standar lan disertifikasi dening NAFS NAMI NFRC CSA AAMA & CE Amerika Utara.

Ora mung kurban koleksi sudhut produk aluminium standar, BNG uga adat saben rinci ing request klien, kalebu werna, kinerja hemat energi, jinis bahan kayu aluminium, etc.

Sampeyan bisa ngandelake keahlian kita kanggo nuntun sampeyan ing proses kasebut lan menehi rekomendasi sing paling cocog karo aplikasi lan anggaran sampeyan.Mangga aran gratis kanggo takon kita kanggo informasi luwih lengkap.

Supplier Jendela Aluminium Premium Panjenengan

Tim profesional lan insinyur sing darmabakti sing ngerti babagan siji utawa loro babagan sistem jendela, lawang lan omah pasif.Minangka standar fenestration terus saya dhuwur saben taun, produk kita berkembang ing angin lan penanganan termal.Sawetara produk kita cocog karo standar PASSIVHAUS, menehi omah sampeyan efisiensi energi sing dibutuhake. Saliyane macem-macem solusi standar, kita uga ngembangake solusi sing digawe khusus kanggo kabeh sektor pasar - saka omah nganti proyek komersial lan industri.Sistem kualitas dhuwur kita kabeh nyukupi panjaluk sing paling ketat babagan kenyamanan, keamanan, desain arsitektur, lan efisiensi energi.

• Nawakake layanan siji-mandeg saka sampling, produksi, labeling pribadi lan pengiriman.

• Macem-macem produk jendela lan lawang aluminium sing kasedhiya (Skala pabrik kita ngidini kita nyedhiyakake meh kabeh macem-macem jinis jendhela ing pasar, aluminium, aluminium break termal, cladding aluminium kayu lan kayu. Kanggo gaya jendhela lan lawang, kita bisa manufaktur. menyang jendhela ngusapake lan lawang, ngiringake nguripake windows, (crank) casement, lempitan windows lan lawang, kere lan hopper windows, lan tetep windows, french windows lan lawang, etc. Kanthi macem-macem jinis pabrik, North Tech bisa kanggo nyedhiyani macem-macem. bahan jendhela lan lawang ing gaya klasik lan kontemporer kanggo Ngatur proyèk unik.

babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Kualitas apik

Swara Bukti

Swara Bukti
<35DB

Swara Bukti

Penetrasi banyu
> 800 Pa

Swara Bukti

Ngirit Energi U≦1.4Btu(ft2·h·°F)

Swara Bukti

Bukti Hurricane
150-159 mph

Swara Bukti

Isolasi termal
SHGC ﹤0.2

Kenapa Kita

Solusi siji-mandeg kanggo kabeh syarat sistem windows lawang aluminium.

Komunikasi profesional 24/7.

Minangka perusahaan sing disertifikasi ISO 9001, sistem kontrol kualitas sing ketat, kualitas urip.

Kanthi pengalaman diekspor kanggo 20+ taun.

Label desain gratis lan nampa kemasan sing disesuaikan.

Pangiriman cepet, wektu pangiriman stabil.

Laporan status mingguan kanggo kabeh sing dikontrol.

Ndhukung tren lan warta pasar paling anyar.

Sertifikat

opah
opah
opah
opah
opah
opah
opah
opah