. China Aluminium Frame Lift lan Sliding Doors Digunakna Kanggo Produsen lan supplier Residential Modern |Teknik Utara

Angkat Bingkai Aluminium Lan Pintu Sliding Digunakake Kanggo Omah Modern

Katrangan singkat:

North Tech Aluminium Lift Sliding Doors minangka produk solusi siji-mandeg kanggo kekuatan lan daya tahan.Kanthi panel sing munggah saka trek lan pindhah kanthi gampang, lawang iki minangka upgrade saka lawang kaca geser tradisional sampeyan.Gagang lawang minangka omah teknologi geser angkat kita;gaskets ing lawang diangkat nalika sampeyan nguripake nangani, kang banjur ngangkat Panel lan ngidini kanggo lancar lelungan tengen trek.Sawise panel wis dipasang, sampeyan nguripake gagang maneh, lan lawang ngunci ing panggonan.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Desain ngleyang sing trep, ngirit papan

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• solusi resistance Hurricane

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Aluminium Lift Sliding Doors minangka produk solusi siji-mandeg kanggo kekuatan lan daya tahan.Kanthi panel sing munggah saka trek lan pindhah kanthi gampang, lawang iki minangka upgrade saka lawang kaca geser tradisional sampeyan.Gagang lawang minangka omah teknologi geser angkat kita;gaskets ing lawang diangkat nalika sampeyan nguripake nangani, kang banjur ngangkat Panel lan ngidini kanggo lancar lelungan tengen trek.Sawise panel wis dipasang, sampeyan nguripake gagang maneh, lan lawang ngunci ing panggonan.

Unit lawang geser aluminium standar kita kalebu loro utawa telu utawa papat unit panel, kanthi ukuran panel maksimal lan bobot 440 kilogram lan 50 kaki persegi.Sanajan ukurane, lawang iki isih bisa dibukak nganggo tangan siji lan ditutup mung kanthi mencet driji.Kanthi segel paling apik sing kasedhiya ing pasar, sampeyan ora kudu kuwatir babagan banyu utawa draf musim dingin sing angel mlebu ing omah utawa bisnis sampeyan.Kajaba iku, profil aluminium saka sistem geser angkat ngidini lawang kasebut nyedhiyakake kinerja termal sing unggul.

produk
produk
produk
produk

Pintu geser angkat aluminium nyedhiyakake alternatif kanggo lawang teras tradisional.Unit kasebut dikontrol kanthi giliran bangkekan lan gerakan push utawa narik.Nguripake gagang ngidini unit bisa mindhah kanthi ngangkat lawang lan ngilangi tekanan ing gasket supaya gampang mobilitas.Mung muter gagang mudhun reseals lawang lan menehi keamanan unggul lan kinerja termal.

Uga kasedhiya ing ukuran jendhela, saben panel lawang geser angkat digawe saka pigura aluminium sing diisolasi kanthi termal sing ora bakal bosok, luntur, teyeng, utawa mbutuhake pangopènan rampung.Lawang pocketing uga minangka pilihan kanthi lawang geser angkat lan bisa ditindakake ing sisih siji utawa sisih kiwa lan tengen.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita