Jendela Aluminium

  • Pabrik China Top Sale Specialty Shapes Window Kanthi Kaca Bukti Maling

    Pabrik China Top Sale Specialty Shapes Window Kanthi Kaca Bukti Maling

    windows wangun khusus North Tech ngijini sampeyan milih saka macem-macem wangun mboten umum, kalebu lengkungan elegan, ngarepke striking lan kurva milutaken.Digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo windows liyane, padha nambah daya tarik curb lan nambah karakter ing ngarep.

    Jendhela khusus bisa nambah ukuran lan tampilan sing disesuaikan menyang omah sampeyan, apa wujud, jinis kaca, utawa potongan khusus.

    Jendhela khusus apik kanggo nyorot fitur desain tartamtu utawa atribut arsitektur omah.Nalika jendhela standar asring dianggep minangka persegi dowo utawa kothak, nggabungake wangun standar karo wangun khusus bisa menehi tampilan unik.

  • Supplier Windows Fixed Kaca Tempered Ganda Hemat Energi

    Supplier Windows Fixed Kaca Tempered Ganda Hemat Energi

    North Tech Fixed windows (asring disebut jendela gambar) minangka jendela standar sing ora operasional.Dadi, jendhela iki ora duwe gagang, engsel, utawa piranti keras sing bisa digunakake.Jendhela tetep ngidini cahya mlebu nalika isih ditutup ing lingkungan njaba (ora kaya jendhela sing bisa digunakake, sing bisa mbukak lan nutup).Gaya jendhela iki dikenal kanthi kemampuan kanggo nyedhiyakake tampilan sing ora diganggu. Jendela tetep digunakake kanggo nyedhiyakake tampilan utawa cahya ing ngendi ventilasi utawa egress ora perlu.

  • Produk Paling Hemat Biaya Aluminium Tilt & Turn Window Kanggo Kamar Mandi

    Produk Paling Hemat Biaya Aluminium Tilt & Turn Window Kanggo Kamar Mandi

    Jendhela Tilt & Turn minangka spesialisasi lan pokok Eropa, digunakake ing omah sing dikuwasani pirang-pirang generasi.Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, jendhela miring lan nguripake bisa nangani kabeh iklim, saka musim panas sing lembab nganti musim dingin sing adhem.Transferabilitas termal diwiwiti saka njaba.

    Baris pertahanan pisanan sampeyan ing jendela Tilt & Turn aluminium kandel, awet macem-macem kamar udara ing pigura sing nyegah hawa sing luwih adhem ora ditransfer menyang ruang udara tengah.Iki nggawe kunci udara mati sing ora ngidini kadhemen utawa anget kanggo menang perang.

    Fungsi miring ngidini ventilasi nalika cuaca sing ora dikarepake.Bakal tetep udan ing njaba nalika isih ngidini hawa seger mlebu. Kanggo tujuan ventilasi sing ekstrem, nguripake gagang 90 derajat lan mbukak jendhela kanthi lengkap.Iki ngidini luwih saka 90% bukaan kanggo ngidini aliran udara.

  • Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows

    Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows

    Jendela sliding aluminium wis suwe dadi pilihan sing populer dening pamilik omah lan tukang bangunan amarga fungsi lan regane sing apik.Amarga fitur instalasi lan operasi sing gampang, jendhela geser nduweni peran penting kanggo balkon sing sampurna utawa divisi spasi.

  • Amerika Standard Hurricane Impact Thermal Break Aluminium Frame Casement Window

    Amerika Standard Hurricane Impact Thermal Break Aluminium Frame Casement Window

    Jendela casement aluminium yaiku bukaan lan tutup sash dipasang ing sawetara arah horisontal.Miturut cara mbukak jendhela, bisa dipérang dadi bukaan njero, bukaan njaba, lan pambalikan batin.

    Jinis bukaan njero reresik jendhela trep;jinis bukaan njaba digunakake digunakake ing macem-macem panggonan hiasan amarga saka area bukaan gedhe saka jendhela casement, ventilasi apik, kinerja sealing apik, jampel swara lan kinerja pengawetan panas banget.

  • Grosir Soundproof Ukuran Standar Aluminium Bifold Wndow Lan Door Folding Windows

    Grosir Soundproof Ukuran Standar Aluminium Bifold Wndow Lan Door Folding Windows

    Jendela lipat aluminium saka jendela teknologi Lor bisa ningkatake rasa keterbukaan sing dikarepake para pemilik omah saiki.Sampeyan bakal nemokake manawa gampang dilipat kanggo nggedhekake ruang tamu, lan katon apik banget.Padha uga operate banget lancar, liwat roller ndhuwur sing banget pinter didhelikake ing struktur jendhela.Amarga mekanisme kasebut didhelikake, mula dilindhungi saka bledug lan rereged liyane.Iki tegese iku ora perlu di resiki, lan iku uga luwih nyenengake aesthetically saka roller kapapar.

  • Ekonomi Ngarep Outdoor Waterproof Aluminium Awning Window 3 Panel

    Ekonomi Ngarep Outdoor Waterproof Aluminium Awning Window 3 Panel

    Tambah ventilasi ekstra menyang ruang kanthi jendela kere aluminium.Jendhela awning asring dipasangake karo jendela casement utawa jendela gambar sing proporsi vertikal nanging sampeyan uga bisa nggunakake dhewe.

    Jendela aluminium tahan cuaca tegese kurang pangopènan lan ora gampang karat utawa karat.Yen views penting sampeyan bakal seneng ngerti sing kekuatan pigura aluminium ngijini sampeyan kanggo njaluk profil lancip lan persil saka kaca.

    Kita bisa ngatur kabeh jinis jendela kere aluiminium miturut panjaluk pelanggan.

    Jendhela kere minangka jendhela sing kasusun saka sawetara bagean ndhuwur-hinged sing disusun ing seri vertikal, dilakokno dening siji utawa luwih piranti kontrol sing ayunan sudhut ngisor bagean metu, lan dirancang utamané kanggo ngakoni hawa nalika ora kalebu udan.