. China Aluminium Clad Wood Casement Window Kanthi Kaca Dobel Kanggo Produsen lan supplier Ngarep |Teknik Utara

Jendela Casement Kayu Klambi Aluminium Kanthi Kaca Ganda Kanggo Ngarep

Katrangan singkat:

North Tech Aluminium Clad Wood Casement Windows nggabungake fitur paling apik saka kayu lan aluminium dadi sistem premium.Kombinasi ketrampilan unggul, kinerja termal lan daya tahan jangka panjang nggawe jendhela aluminium kayu becik kanggo omah mewah, omah pasif lan proyek arsitektur modern.Wis sash hinged siji sing cranks mbukak vertikal ing trek.Jendela casement kayu cladding aluminium kita gampang dioperasikake kanthi gagang, lan nggawe dheweke cocog kanggo papan sing angel digayuh.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Aluminium Clad Wood Casement Windows nggabungake fitur paling apik saka kayu lan aluminium dadi sistem premium.Kombinasi ketrampilan unggul, kinerja termal lan daya tahan jangka panjang nggawe jendhela aluminium kayu becik kanggo omah mewah, omah pasif lan proyek arsitektur modern.Wis sash hinged siji sing cranks mbukak vertikal ing trek.Jendela casement kayu cladding aluminium kita gampang dioperasikake kanthi gagang, lan nggawe dheweke cocog kanggo papan sing angel digayuh.

Jendela casement kayu nganggo aluminium nduweni karakteristik hemat energi, awet, lan serbaguna.Padha digabungake karo interior kayu-klambi opsional, jendhela casement aluminium-klambi minangka pilihan populer kanggo pamilik omah utawa bisnis looking for tutul modern digabungake karo ambiance klasik.

Apa mbangun omah anyar, ndandani utawa ndawakake, North Tech Aluminium Clad Wood Casement Window cocog karo aplikasi apa wae.We Offer keluwesan aplikasi, desain lan ukuran;jendhela jenis iki uga nduweni fitur mode wisuh negara-saka-saka-gambar minangka standar nggawe iku luwih gampang kanggo njaga jendhela resik saka njero omah.

produk
produk
produk
produk

Eksterior aluminium extruded ultra-awet saka jendela Aluminium Clad Wood Casement rampung ing cat kelas komersial sing tegese ora mung pilihan gratis pangopènan sing cedhak nanging uga menehi resistensi sing unggul kanggo luntur lan kapur, menehi rasa lan tampilan. windows anyar saben taun.

Kanggo mesthekake yen sesanti jendhela dadi kasunyatan, ahli in-house North Tech Architecture bakal mbantu sampeyan ngrancang lan nginstal Windows Clad Wood Casement Windows.Layanan siji mandeg lengkap kasedhiya kalebu survey ing situs, gambar khusus supaya sampeyan bisa nggambarake asil pungkasan lan konsultasi showroom sing didhukung dening perancang sing berpengalaman ing North Tech.Pilihan sing populer ing antarane para pelanggan sing setia yaiku nggunakake layanan instalasi lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita