Pintu Kayu Alumunium Kab

  • Harga Pintu Engsel Kayu Berkualitas Tinggi Amerika NFRC Bersertifikat Aluminium

    Harga Pintu Engsel Kayu Berkualitas Tinggi Amerika NFRC Bersertifikat Aluminium

    North Tech aluminium klambi kayu hinged lawang iku lawang sing operate karo hardware engsel.Apa iku engsel?Engsel minangka mekanisme sing nyambungake rong obyek padhet lan ngidini sawetara rotasi ing antarane.Engsel beroperasi ing sumbu tetep padha karo fungsi sendi siku.Engsel dipasang ing sisih pinggir panel lawang.Engsel kasusun saka rong godhong sing ketemu ing titik poros tengah.Siji panel diamanake ing pigura lawang lan liyane diamanake ing lawang.Nanging pirang-pirang engsel sing dibutuhake lawang sampeyan gumantung saka ukuran lan bobot lawang.Faktor kasebut uga bakal nemtokake jinis engsel lan hardware sing paling apik kanggo lawang sampeyan.

  • Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Klambi Kayu Lift Sliding Door Kanggo Villa

    Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Klambi Kayu Lift Sliding Door Kanggo Villa

    Pintu geser angkat kayu Aluminium Clad nawakake angkat lan lawang patio geser sing nggabungake kekuatan struktural, tahan karat, daya tahan lan daur ulang saka njaba aluminium kanthi kaluwihan anget lan estetis saka kayu finish alami.Desain urip modern iki ngidini omah sampeyan diisi cahya lan hawa nalika promosi gerakan gratis ing antarane kebon lan ruang tamu.

  • Modern Kuwat Thermal Broken Aluminium Klambi Kayu Sempit Frame Pintu Ngusapake

    Modern Kuwat Thermal Broken Aluminium Klambi Kayu Sempit Frame Pintu Ngusapake

    Aluminium Clad Wood Sliding lawang duwe siji utawa luwih panel lawang sing mbukak dening salah siji ngleyang ing trek utawa hanging saka rollers dipasang ing ndhuwur.Ana sawetara jinis lawang geser kalebu lawang multi-slide, lawang bi-fold, lawang geser angkat, lan lawang patio, kadhangkala disebut minangka lawang kaca geser.

    North Tech Aluminium Clad Wood Sliding doors minangka pilihan sing sampurna, amarga kekuatan kayu lapis aluminium lan kemajuan modern ing teknologi glazing panel kaca geser gedhe saiki bisa ditindakake.Gabungan iki karo profil ramping saka kayu klambi aluminium, pilihan ora ana telas, isi bukaan gedhe kanthi tampilan taman sing ora diganggu lan maksimalake cahya kanggo ngoptimalake ruang tamu kanthi salah sawijining lawang geser kayu nganggo aluminium.

  • Desain Luxury High Quality Single Double njaba Keamanan Aluminium Klambi Kayu Bifold Door Price

    Desain Luxury High Quality Single Double njaba Keamanan Aluminium Klambi Kayu Bifold Door Price

    Pintu bifold khusus North Tech menehi alternatif sing apik kanggo lawang Prancis utawa geser tradisional.Dumadi saka seri bagean individu sing disambungake, kanthi gampang dilipat kanggo nyambungake omah lan kebon sampeyan.Lawang bifolding mbukak kabeh ruang tembok kanthi kontras karo lawang geser sing paling apik mung setengah.Pintu bifold kayu nganggo aluminium sing nggumunke nawakake keuntungan gabungan saka kayu lan aluminium.Kinerja kayu sing diuji wektu nyedhiyakake kinerja termal sing kuat uga anget lan karakter ing interior omah sampeyan.Ing njaba, cangkang aluminium nutupi kayu sing artine kurang perawatan lan ora perlu repainting biasa.Kajaba iku, saben sisih bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna, noda lan finish.Kaloro bahan kasebut nduweni kekuatan, daya tahan lan keamanan sing apik banget kanggo cuaca sing paling tantangan kanthi gampang.