. China Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows manufaktur lan supplier |Teknik Utara

Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows

Katrangan singkat:

Pintu geser lan tumpukan aluminium bisa dipasang ing macem-macem ruangan ing sawijining bangunan.Iki bisa digunakake minangka lawang patio utawa teras menyang kebon.Coba gunakake iki kanthi serius, yen sampeyan ngrancang omahmu direnovasi.Milih lawang aluminium iki bisa ngirit dhuwit lan repot instalasi.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Desain ngleyang sing trep, ngirit papan

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Pintu geser lan tumpukan aluminium bisa dipasang ing macem-macem ruangan ing sawijining bangunan.Iki bisa digunakake minangka lawang patio utawa teras menyang kebon.Coba gunakake iki kanthi serius, yen sampeyan ngrancang omahmu direnovasi.Milih lawang aluminium iki bisa ngirit dhuwit lan repot instalasi.

Jendhela teknologi Lor nawakake lawang geser aluminium kanthi kualitas dhuwur sing bakal menehi tampilan sing nggumunake lan ngirit dhuwit uga.Pintu geser aluminium minangka pilihan sing apik kanggo mbukak omah sampeyan ing njaba tanpa kelangan papan sing penting ing njero utawa njaba.

Pintu geser biasane ditemokake minangka lawang toko, hotel, lan kantor, digunakake ing elevator, lan digunakake minangka lawang patio, lawang lemari lan pemisah kamar.Pintu geser uga digunakake ing transportasi, kayata ing van lan loro-lorone ing lemah lan sepur.

Kanthi reresik cahya sing konsisten, nanging tanpa pangopènan utama, lawang teras geser biasane tahanudakara 30 taun.Standar lawang kaca ngusapake operate nggunakake trek minangka panuntun kanggo lawang lan rol gembong kanggo lawang bali lan kasebut.Reget lan rereget bisa nyebabake trek dadi angel kanggo mbukak lan nutup.

Pintu Patio Aluminium kasedhiya ing pilihan trek kembar lan telung gumantung saka jumlah lawang sing dipilih.Sembarang desain, ukuran lan warna sing ora ana ing bagean lawang standar bisa dikonfigurasi lan diregani ing bagean 'Desain Panjenengan'.

sd
trh_1
ef
dsfc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita