Pintu Aluminium Kab

  • Sistem Pintu Sliding Otomatis Aluminium Alloy 2/3/4 Panel Pintu Eksterior Digunakake Didol

    Sistem Pintu Sliding Otomatis Aluminium Alloy 2/3/4 Panel Pintu Eksterior Digunakake Didol

    Pintu geser otomatis aluminium dirancang kanthi framing sing apik lan gaya sing apik kanggo nglengkapi entri apa wae.Pintu Sliding Otomatis kasedhiya ing macem-macem pilihan gumantung saka kabutuhan sampeyan.Operator lawang geser otomatis nggawe akses hands-free sing gampang.operator lawang ngusapake North Tech nawakake mbukak lawang bisu lan Gamelan.Pintu kaca tanpa bingkai, aluminium lan kayu bisa diotomatisasi kanggo omah utawa papan komersial.

  • Angkat Bingkai Aluminium Lan Pintu Sliding Digunakake Kanggo Omah Modern

    Angkat Bingkai Aluminium Lan Pintu Sliding Digunakake Kanggo Omah Modern

    North Tech Aluminium Lift Sliding Doors minangka produk solusi siji-mandeg kanggo kekuatan lan daya tahan.Kanthi panel sing munggah saka trek lan pindhah kanthi gampang, lawang iki minangka upgrade saka lawang kaca geser tradisional sampeyan.Gagang lawang minangka omah teknologi geser angkat kita;gaskets ing lawang diangkat nalika sampeyan nguripake nangani, kang banjur ngangkat Panel lan ngidini kanggo lancar lelungan tengen trek.Sawise panel wis dipasang, sampeyan nguripake gagang maneh, lan lawang ngunci ing panggonan.

  • Pabrik Cina Best Price High Performance Komersial Storefront Entry Kaca Engsel lawang

    Pabrik Cina Best Price High Performance Komersial Storefront Entry Kaca Engsel lawang

    Beijing North Tech Aluminium Hinged Door, iku jinis lawang sing nggunakake sawetara saka sudhut saiki.Tegese lawang sing engsel dipasang ing sisih siji godhong lawang, banjur lawang mbukak ing njero lan njaba.Pintu hinged kasusun saka pigura lawang, engsel lan rwaning lawang, lan liya-liyane. Bahan paduan aluminium relatif tahan lama, saengga cukup populer kanggo konstruksi kita.

  • Pintu Uwal Kaca Aluminium Komersial Standar Amerika Serikat

    Pintu Uwal Kaca Aluminium Komersial Standar Amerika Serikat

    lawang uwal North Tech Aluminium, uga disebut minangka lawang geni metu, kang digunakake kanggo ngendi darurat utawa uwal gupuh perlu.Lawang uwal sing digawe kita nawakake tampilan modern lan estetis.

    Lawang uwal nyedhiyakake dalan sing aman saka bangunan nalika ana geni utawa darurat liyane lan kudu gampang dibukak dening wong sing oncat saka bangunan kasebut.

  • Desain Anyar Matte Black Frame Slim Aluminium Sliding Door System Kanthi Soft Closing Frame sempit

    Desain Anyar Matte Black Frame Slim Aluminium Sliding Door System Kanthi Soft Closing Frame sempit

    Pintu geser lan tumpukan aluminium bisa dipasang ing macem-macem ruangan ing sawijining bangunan.Iki bisa digunakake minangka lawang patio utawa teras menyang kebon.Coba gunakake iki kanthi serius, yen sampeyan ngrancang omahmu direnovasi.Milih lawang aluminium iki bisa ngirit dhuwit lan repot instalasi.

    Jendhela teknologi Lor nawakake lawang geser aluminium kualitas dhuwur sing bakal menehi tampilan sing nggumunake lan ngirit dhuwit uga.Pintu geser aluminium minangka pilihan sing apik kanggo mbukak omah sampeyan ing njaba tanpa kelangan papan sing penting ing njero utawa njaba.

  • Hot Sale Thermal Break Aluminium Bifold Door Kanggo Bangunan Komersial lan Omah

    Hot Sale Thermal Break Aluminium Bifold Door Kanggo Bangunan Komersial lan Omah

    Pintu lipat nggabungake desain, kenyamanan lan efisiensi spasial.Watesan antarane ruang njero lan luar angkasa pancen bisa disapper liwat macem-macem cara mbukak.Kanthi prinsip lempitan sistem kualitas dhuwur iki, sampeyan bisa entuk kenyamanan lan transparansi.

    Ngidini sampeyan nikmati pemandangan kebon sing ora ana alangan, nalika nggawe transisi sing lancar ing antarane njaba lan njero, lawang patio bifold aluminium minangka cara sing sampurna kanggo nambah fungsi omah sampeyan.

    Kanggo nambah gaya hemat ruang, pilih lawang BiFold kanggo ngganti alternatif hinged tradisional.Lawang BiFold geser mbukak, lempitan rapi kanggo ngadeg ing jejere pigura.Ngilangi papan sing boros nalika sampeyan milih lawang sing apik lan kontemporer kanggo omah sampeyan.