. China Aluminium Alloy Automatic Sliding Door System 2/3/4 Panel Used Exterior Doors For Sale produsen lan supplier |Teknik Utara

Sistem Pintu Sliding Otomatis Aluminium Alloy 2/3/4 Panel Pintu Eksterior Digunakake Didol

Katrangan singkat:

Pintu geser otomatis aluminium dirancang kanthi framing sing apik lan gaya sing apik kanggo nglengkapi entri apa wae.Pintu Sliding Otomatis kasedhiya ing macem-macem pilihan gumantung saka kabutuhan sampeyan.Operator lawang geser otomatis nggawe akses hands-free sing gampang.operator lawang ngusapake North Tech nawakake mbukak lawang bisu lan Gamelan.Pintu kaca tanpa bingkai, aluminium lan kayu bisa diotomatisasi kanggo omah utawa papan komersial.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Desain ngleyang sing trep, ngirit papan

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Pintu geser otomatis aluminium dirancang kanthi framing sing apik lan gaya sing apik kanggo nglengkapi entri apa wae.Pintu Sliding Otomatis kasedhiya ing macem-macem pilihan gumantung saka kabutuhan sampeyan.Operator lawang geser otomatis nggawe akses hands-free sing gampang.operator lawang ngusapake North Tech nawakake mbukak lawang bisu lan Gamelan.Pintu kaca tanpa bingkai, aluminium lan kayu bisa diotomatisasi kanggo omah utawa papan komersial.

Pintu kaca geser otomatis katon ing pusat perbelanjaan, bangunan komersial lan omah.Iki minangka cara sing apik supaya wong bisa mlebu lan metu saka papan kanthi gampang lan njamin wong sing duwe larangan mobilitas bisa mlebu lan metu tanpa gawe piala.Dheweke uga menehi keuntungan tambahan kanggo nyuda mundhut AC lan ngirit energi.Milih lawang otomatis sing tepat bakal mudhun kanggo rega lan tampilan lan fungsi sing dibutuhake kanggo omah utawa bisnis sampeyan

produk
produk
produk
produk

North Tech aluminium lawang ngusapake otomatis iku becik kanggo ngleboke lalu lintas dhuwur kanggo bangunan kayata area reception kanggo sekolah, kantor lan bangunan umum.Operasi geser miring lawang minangka solusi sing cocog ing ngendi ana ruang mbukak njaba sing winates ing lobi.

Pintu geser otomatis aluminium minangka produk sing disesuaikan lan bisa adaptasi kanthi lengkap gumantung saka aplikasi sing dikarepake.

lawang otomatis kinerja dhuwur iki internal beaded kanggo keamanan ditambahaké lan bisa weker.Dirancang kanthi garis pandelengan sing ramping, kanthi estetis lan mbutuhake pangopènan minimal.

Sistem lawang geser otomatis komersial kita nggawe lawang mlebu sing ramah lan fungsional kanggo bisnis apa wae.Pilih saka solusi lawang geser tanpa sentuhan sing menarik sing bakal nggawe lawang mlebu ing fasilitas sampeyan luwih trep lan aman.Kabeh lawang otomatis aluminium diwenehake ing salaka minangka standar nanging bisa dilapisi bubuk ing warna RAL standar kanggo nyukupi syarat tartamtu.Unit kaca sing disegel efisiensi energi dhuwur kasedhiya ing pirang-pirang gaya lan bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita