. China Economic Home Outdoor Waterproof Aluminium Awning Window 3 Panel Produsen lan supplier |Teknik Utara

Ekonomi Ngarep Outdoor Waterproof Aluminium Awning Window 3 Panel

Katrangan singkat:

Tambah ventilasi ekstra menyang ruang kanthi jendela kere aluminium.Jendhela awning asring dipasangake karo jendela casement utawa jendela gambar sing proporsi vertikal nanging sampeyan uga bisa nggunakake dhewe.

Jendela aluminium tahan cuaca tegese kurang pangopènan lan ora gampang karat utawa karat.Yen views penting sampeyan bakal seneng ngerti sing kekuatan pigura aluminium ngijini sampeyan kanggo njaluk profil lancip lan persil saka kaca.

Kita bisa ngatur kabeh jinis jendela kere aluiminium miturut panjaluk pelanggan.

Jendhela kere minangka jendhela sing kasusun saka sawetara bagean ndhuwur-hinged sing disusun ing seri vertikal, dilakokno dening siji utawa luwih piranti kontrol sing ayunan sudhut ngisor bagean metu, lan dirancang utamané kanggo ngakoni hawa nalika ora kalebu udan.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Tambah ventilasi ekstra menyang ruang kanthi jendela kere aluminium.Jendhela awning asring dipasangake karo jendela casement utawa jendela gambar sing proporsi vertikal nanging sampeyan uga bisa nggunakake dhewe.

Jendela aluminium tahan cuaca tegese kurang pangopènan lan ora gampang karat utawa karat.Yen views penting sampeyan bakal seneng ngerti sing kekuatan pigura aluminium ngijini sampeyan kanggo njaluk profil lancip lan persil saka kaca.

Kita bisa ngatur kabeh jinis jendela kere aluiminium miturut panjaluk pelanggan.

Jendhela kere minangka jendhela sing kasusun saka sawetara bagean ndhuwur-hinged sing disusun ing seri vertikal, dilakokno dening siji utawa luwih piranti kontrol sing ayunan sudhut ngisor bagean metu, lan dirancang utamané kanggo ngakoni hawa nalika ora kalebu udan.

produk
produk
produk
produk

Wiwit jendhela kere mbukak saka ndhuwur, dheweke nggawe efek kere (mula jenenge) lan menehi perlindungan saka cuaca nalika isih ngidini ventilasi.Padha bakal ngidini sethitik utawa ora bocor saka udan nalika mbukak, supaya sampeyan bisa seneng udhara seger ing ngarep utawa kantor, malah nalika cuaca ala.

Wiwit kere mbukak metu kanthi lengkap, nyedhiyakake ventilasi maksimal lan cahya alami.Dheweke bisa digunakake kanthi apik ing papan sing mbutuhake ventilasi, kayata ing jedhing utawa pawon lan uga umume digunakake ing ruang lungguh, ing ngendi tampilan sing ora bisa diganggu.

Jendela kere wis dadi pilihan populer ing omah modern amarga gaya minimalis lan unik.Ing wektu sing padha, padha uga efisien energi banget.Jendhela sing katon saka njaba omah mbantu nemtokake gaya omah, lan jendhela kere pancen nindakake tata letak lan panggonan sing unik.

Antarane kabeh jinis jendhela, kere nyedhiyakake ventilasi lan cahya alami sing paling akeh.Iki amarga kemampuan kanggo mbukak kanthi lengkap - kadhangkala nganti 90 derajat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita