. China Hot Sale Thermal Break Aluminium Bifold Door Kanggo Produsen Bangunan Komersial lan Residential |Teknik Utara

Hot Sale Thermal Break Aluminium Bifold Door Kanggo Bangunan Komersial lan Omah

Katrangan singkat:

Pintu lipat nggabungake desain, kenyamanan lan efisiensi spasial.Watesan antarane ruang njero lan luar angkasa pancen bisa disapper liwat macem-macem cara mbukak.Kanthi prinsip lempitan sistem kualitas dhuwur iki, sampeyan bisa entuk kenyamanan lan transparansi.

Ngidini sampeyan nikmati pemandangan kebon sing ora ana alangan, nalika nggawe transisi sing lancar ing antarane njaba lan njero, lawang patio bifold aluminium minangka cara sing sampurna kanggo nambah fungsi omah sampeyan.

Kanggo nambah gaya hemat ruang, pilih lawang BiFold kanggo ngganti alternatif hinged tradisional.Lawang BiFold geser mbukak, lempitan rapi kanggo ngadeg ing jejere pigura.Ngilangi papan sing boros nalika sampeyan milih lawang sing apik lan kontemporer kanggo omah sampeyan.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Kasedhiya karo bolong layar fiberglass lan bolong layar transparansi dhuwur

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Pintu lipat nggabungake desain, kenyamanan lan efisiensi spasial.Watesan antarane ruang njero lan luar angkasa pancen bisa disapper liwat macem-macem cara mbukak.Kanthi prinsip lempitan sistem kualitas dhuwur iki, sampeyan bisa entuk kenyamanan lan transparansi.

Ngidini sampeyan nikmati pemandangan kebon sing ora ana alangan, nalika nggawe transisi sing lancar ing antarane njaba lan njero, lawang patio bifold aluminium minangka cara sing sampurna kanggo nambah fungsi omah sampeyan.

Kanggo nambah gaya hemat ruang, pilih lawang BiFold kanggo ngganti alternatif hinged tradisional.Lawang BiFold geser mbukak, lempitan rapi kanggo ngadeg ing jejere pigura.Ngilangi papan sing boros nalika sampeyan milih lawang sing apik lan kontemporer kanggo omah sampeyan.

produk
produk
produk
produk

Kanggo nambah gaya hemat ruang, pilih lawang BiFold kanggo ngganti alternatif hinged tradisional.Lawang BiFold geser mbukak, lempitan rapi kanggo ngadeg ing jejere pigura.Ngilangi papan sing boros nalika sampeyan milih lawang sing apik lan kontemporer kanggo omah sampeyan.

Pintu BiFold minangka cara sing apik kanggo ngoptimalake kamar turu cilik.Apa sampeyan nggunakake kanggo lawang mlebu utama utawa nambah lawang bifold menyang lemari klambi sing dibangun, lawang lempitan apik banget lan praktis.

Pintu BiFolding Internal kasedhiya ing macem-macem warna lan finish, supaya sampeyan bisa milih gaya sing cocog karo omah sampeyan.Pintu BiFold kayu tradisional nyedhiyakake privasi, dene lawang geser kaca-panel nggawe ruang lan ngidini cahya mili saka kamar menyang kamar.

Pintu lempitan aluminium nyedhiyakake lancar lan gampang dioperasikake kanthi ngamanake bukaan gedhe ing proyek Umum, Komersial lan Swasta. Dites kanggo tahan akeh siklus lan tahan cuaca saka segi Infiltrasi Udara lan tahan banyu lan Angin. Hardware lawang premium lan fitting stainless steel njamin nutup lawang sing aman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita