. China Grosir Soundproof Standard Size Aluminium Bifold Wndow Lan Door Folding Windows produsen lan supplier |Teknik Utara

Grosir Soundproof Ukuran Standar Aluminium Bifold Wndow Lan Door Folding Windows

Katrangan singkat:

Jendela lipat aluminium saka jendela teknologi Lor bisa ningkatake rasa keterbukaan sing dikarepake para pemilik omah saiki.Sampeyan bakal nemokake manawa gampang dilipat kanggo nggedhekake ruang tamu, lan katon apik banget.Padha uga operate banget lancar, liwat roller ndhuwur sing banget pinter didhelikake ing struktur jendhela.Amarga mekanisme kasebut didhelikake, mula dilindhungi saka bledug lan rereged liyane.Iki tegese iku ora perlu di resiki, lan iku uga luwih nyenengake aesthetically saka roller kapapar.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Jendela lipat aluminium saka jendela teknologi Lor bisa ningkatake rasa keterbukaan sing dikarepake para pemilik omah saiki.Sampeyan bakal nemokake manawa gampang dilipat kanggo nggedhekake ruang tamu, lan katon apik banget.Padha uga operate banget lancar, liwat roller ndhuwur sing banget pinter didhelikake ing struktur jendhela.Amarga mekanisme kasebut didhelikake, mula dilindhungi saka bledug lan rereged liyane.Iki tegese iku ora perlu di resiki, lan iku uga luwih nyenengake aesthetically saka roller kapapar.

Jendela aluminium bifold sampeyan ora bakal teyeng utawa bosok, lan digawe kanthi rampung panggang utawa anodized, dadi sampeyan ora perlu ngecet.Dheweke uga apik banget, lan mesthi bakal nambah daya tarik ing njaba omah sampeyan.

produk
produk
produk
produk

Jendhela bi-fold nduweni kemampuan kanggo ngowahi omah sampeyan.Padha nyedhiyakake tampilan sing cetha lan ora ana alangan, nanging uga njamin ventilasi sing apik lan cahya alami.Kurang balok, kolom, utawa panel obstruktif, mesthekake yen sambungan antarane interior lan njaba ora mulus.

Nanging seamlessness ora mungkasi ana.Sistem geser sing lancar lan gampang dioperasikake kanthi rampung njaba sing resik sing nglengkapi lan cocog karo desain meh kabeh omah.

Ora kabeh jendhela digawe padha, utawa kanggo tujuan sing padha.Fungsi saka jendhela bi-fold tegese padha nyambungake spasi interior karo spasi njaba.Iki uga tegese bisa nyambungake spasi ing omah sampeyan.Contone, jendhela bi-fold dirancang kanthi sampurna kanggo nggabungake pawon lan ruang makan sampeyan.

Papan sing digawe iki bisa digunakake minangka meja sarapan utawa teh sore utawa minangka papan fungsional kanggo nyiyapake cemilan.Fungsi sing padha iki bisa digunakake kanggo nyedhiyakake panganan saka pawon menyang ruang tamu utawa area hiburan ruangan.

Jendhela lempitan wis suwe dadi pilihan sing populer dening pamilik omah lan tukang bangunan amarga fungsi lan regane sing apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita