. China America Standard Hurricane Impact Thermal Break Aluminium Frame Casement Window produsen lan supplier |Teknik Utara

Amerika Standard Hurricane Impact Thermal Break Aluminium Frame Casement Window

Katrangan singkat:

Jendela casement aluminium yaiku bukaan lan tutup sash dipasang ing sawetara arah horisontal.Miturut cara mbukak jendhela, bisa dipérang dadi bukaan njero, bukaan njaba, lan pembalikan batin.

Jinis bukaan njero reresik jendhela trep;jinis bukaan njaba digunakake digunakake ing macem-macem panggonan hiasan amarga saka area bukaan gedhe saka jendhela casement, ventilasi apik, kinerja sealing apik, jampel swara lan kinerja pengawetan panas banget.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Jendela casement aluminium yaiku bukaan lan tutup sash dipasang ing sawetara arah horisontal.Miturut cara mbukak jendhela, bisa dipérang dadi bukaan njero, bukaan njaba, lan pembalikan batin.

Jinis bukaan njero reresik jendhela trep;jinis bukaan njaba digunakake digunakake ing macem-macem panggonan hiasan amarga saka area bukaan gedhe saka jendhela casement, ventilasi apik, kinerja sealing apik, jampel swara lan kinerja pengawetan panas banget.

Kanggo warga sing dhuwur, nalika ngadhepi angin topan, yen jendhela ora tahan tekanan angin, dampake gedhe banget.Ing babagan kinerja kedap udara, sektor bukaan jendela casement dikunci kanthi kunci rong titik utawa kunci langit lan bumi.

produk
produk
produk
produk

Jendela Casement, wangun paling wiwitan saka jendhela sing bisa dipindhah, kayu utawa logam, kanthi engsel utawa pivots ing sisih tegak saka sash sing digantung vertikal, supaya mbukak metu utawa mlebu ing sadawane dawane kaya lawang.Siji pigura, bisa dipindhah kanthi kapisah, saka jendhela kasebut diarani sash casement.Kasemen ngidini kontrol ventilasi luwih akeh tinimbang jendhela sing mbukak.Padha bisa hinged kanggo mbukak metu lan angled kanggo langsung breezes menyang bangunan.

Sampeyan ora bisa nginstal AC jendhela ing jendhela casement amarga jendhela cranked metu.AC mbutuhake jendhela sing geser munggah lan mudhun kanggo ngamanake unit kondisioner jendhela.Jendela casement, ing umume kasus, ora bisa duwe layar utawa jendhela badai.

Jendela casement utawa crank minangka solusi sing cocog kanggo ventilasi omah.Jendhela iki asring digunakake ing bukaan sing luwih sempit lan dioperasikake nganggo tuas utawa engkol kanggo mbukak utawa ditutup.Umume model jendhela casement beroperasi supaya bisa mbukak kanthi lengkap, saengga bisa luwih akeh hawa sing bisa ngliwati omah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita