Hubungi Kita

Beijing North Tech Windows Co.,Ltd

alamat

No.3 Dongbinhe Road, Distrik Xicheng, Beijing, China 100120

Telpon

Sales: +86 10 82032601

jam

Senin-Sabtu jam 8.30 nganti 17.30

Njaluk penawaran kanggo proyek?

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita