Tembok Tirai

  • Outdoor Triple Panel Sistem Laminated Kaca Facade Terisolasi Spider Tirai Tembok

    Outdoor Triple Panel Sistem Laminated Kaca Facade Terisolasi Spider Tirai Tembok

    Tembok tirai minangka tembok sing tipis lan dibingkai aluminium, kanthi bahan saka kaca, panel aluminium, utawa watu tipis.

    Ora kaya bahan bangunan liyane, sistem tembok tirai tipis lan entheng, biasane aluminium lan kaca.Tembok kasebut ora struktural, lan kanthi desain, mung bisa nggawa bobote dhewe, nalika nransfer beban angin lan gravitasi menyang struktur bangunan kasebut.Desain kasebut ndadekake tahan hawa lan banyu, kanggo mesthekake yen interior bangunan tetep kedap udara.