. China Customized Design Heat Insulation Pine Aluminium Clad Wood Fixed Windows with Security Screens manufacturers and suppliers |Teknik Utara

Customized Design Insulation Panas Pine Aluminium Clad Wood Fixed Windows karo Layar Keamanan

Katrangan singkat:

North Tech Aluminium Clad Wood Fixed Windows nggawa akeh cahya lan tampilan menyang omah sampeyan.Gaya jendhela tetep iki biasane luwih gedhe tinimbang jendhela liyane lan dirancang ora kanggo operate utawa mbukak, nanging kanggo nambah manajemen energi cahya lan iklim nambahi nalika njupuk kauntungan saka kaendahan ing njobo.Jendela tetep North Tech njupuk fungsi dual iki kanthi sampurna kanthi gaya modern sing apik lan kombinasi unik saka inovasi teknologi generasi anyar.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Aluminium Clad Wood Fixed Windows nggawa akeh cahya lan tampilan menyang omah sampeyan.Gaya jendhela tetep iki biasane luwih gedhe tinimbang jendhela liyane lan dirancang ora kanggo operate utawa mbukak, nanging kanggo nambah manajemen energi cahya lan iklim nambahi nalika njupuk kauntungan saka kaendahan ing njobo.Jendela tetep North Tech njupuk fungsi dual iki kanthi sampurna kanthi gaya modern sing apik lan kombinasi unik saka inovasi teknologi generasi anyar.

Windows Clad Wood Fixed Aluminium nawakake keuntungan saka efisiensi dhuwur Hibrida bebarengan karo tampilan sing padhet.Nalika kayu katon apik, asring rots lan dadi rusak saka lembab, kadhemen, cuaca mangsa.Kanthi Aluminium Clad Wood Fixed Windows, sampeyan bisa nahan tampilan kayu klasik, anget utawa warisan ing interior omah sampeyan, nalika nduweni sifat protèktif aluminium sing tahan lama ing njaba, nyedhiyakake kekuwatan marang cuaca.Kanthi nampilake perakitan struktural, sill siji-potong sing lengkap, weatherstripping lan kaca sing disegel, jendela tetep kayu nganggo aluminium njamin kualitas, ketahanan, lan efisiensi energi sing unggul ing kahanan iklim.

produk
produk
produk
produk

Kanthi campuran aluminium lan kayu, windows tetep nawakake macem-macem kemungkinan noto lan pilihan saka sudhut werna kanggo cladding njaba.

Nalika sampeyan ndandani omah kanthi jendhela anyar, salah sawijining keputusan sing bakal dadi pokok saka upgrade apa wae yaiku milih windows tetep.Jendhela tetep kaya sing diarani jenenge, yaiku jendela sing ora mbukak, beda karo sedulure, jendela casement.Iki minangka jendela sing terisolasi kanthi apik - ora ngidini unsur-unsur mlebu lan ora ngidini hawa panas utawa adhem metu.Jendela tetep kayu nganggo aluminium minangka tambahan pelengkap nalika kita mikir babagan retrofit jendhela kanggo omah sampeyan, amarga diselehake ing wilayah sing ora mbutuhake ventilasi nanging butuh cahya kanggo sumunar. diowahi kanggo fitur desain project lan gagasan sing bakal sugih munggah kanggo cocog dekorasi omah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita