. China USA Standard Komersial Aluminium Kaca Uwal Door Produsen lan supplier |Teknik Utara

Pintu Uwal Kaca Aluminium Komersial Standar Amerika Serikat

Katrangan singkat:

lawang uwal North Tech Aluminium, uga disebut minangka lawang geni metu, kang digunakake kanggo ngendi darurat utawa uwal gupuh perlu.Lawang uwal sing digawe kita nawakake tampilan modern lan estetis.

Lawang uwal nyedhiyakake dalan sing aman saka bangunan nalika ana geni utawa darurat liyane lan kudu gampang dibukak dening wong sing oncat saka bangunan kasebut.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Kasedhiya karo bolong layar fiberglass lan bolong layar transparansi dhuwur

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

lawang uwal North Tech Aluminium, uga disebut minangka lawang geni metu, kang digunakake kanggo ngendi darurat utawa uwal gupuh perlu.Lawang uwal sing digawe kita nawakake tampilan modern lan estetis.

Lawang uwal nyedhiyakake dalan sing aman saka bangunan nalika ana geni utawa darurat liyane lan kudu gampang dibukak dening wong sing oncat saka bangunan kasebut.

produk
produk
produk
produk

Sembarang lawang ing rute uwal kudu gampang dibukak.Mulane, lawang apa wae kudu ora dipasang karo kunci, kancing utawa bolt utawa, minangka alternatif, apa wae pas kasebut kudu bisa dioperasikake tanpa nggunakake tombol ing arah uwal lan tanpa mbutuhake luwih saka siji mekanisme kanggo dimanipulasi.Sanajan macem-macem peraturan ngontrol desain lan instalasi lawang geni, lan unit bisa digawe saka macem-macem bahan, nyedhiyakake kode kasebut.

Lawang uwal ing sisih liya dudu lawang sing dirating geni lan cenderung dipasangi bar push kanggo ngidini evakuasi bangunan kanthi cepet lan bisa digawe saka aluminium, komposit, baja, kayu lan UPVC amarga cukup apik ora kudu tahan geni. .Lawang uwal kita kudu ditandatangani lan dipadhangi kanthi apik, supaya bisa gampang ditemokake ing kahanan mati.Lawang metu geni kudu mbukak menyang papan sing paling apik sing nyedhiyakake sarana uwal.Lawang uwal uga bisa dibukak saka njaba.Pintu geni lan lawang geni ora kena dihalang-halangi.

Tujuan saka lawang aluminium geni iku ngidini uwal cepet saka bangunan ing acara saka geni.Nalika lawang bisa dikunci saka njaba kanggo keamanan, ana push bar darurat utawa gupuh bar dumunung ing njero kanggo ngidini wong metu saka bangunan ing darurat.Lawang uwal ora dirancang kanggo nyegah panyebaran geni, nanging dirancang kanggo mbukak kanthi cepet lan gampang nalika ana darurat.
Kita nyedhiyakake lawang geni aluminium khusus sing dilengkapi karo peralatan panik utawa darurat kanggo uwal cepet lan keamanan tambahan.Kabeh hardware lawang uwal kita, ukuran lan fitur liyane ditemtokake dening kabutuhan project.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita