. China Energy Saving Double Tempered Glass Aluminium Fixed Windows Supplier produsen lan supplier |Teknik Utara

Supplier Windows Fixed Kaca Tempered Ganda Hemat Energi

Katrangan singkat:

North Tech Fixed windows (asring disebut jendela gambar) minangka jendela standar sing ora operasional.Dadi, jendhela iki ora duwe gagang, engsel, utawa piranti keras sing bisa digunakake.Jendhela tetep ngidini cahya mlebu nalika isih ditutup ing lingkungan njaba (ora kaya jendhela sing bisa digunakake, sing bisa mbukak lan nutup).Gaya jendhela iki dikenal kanthi kemampuan kanggo nyedhiyakake tampilan sing ora diganggu. Jendela tetep digunakake kanggo nyedhiyakake tampilan utawa cahya ing ngendi ventilasi utawa egress ora perlu.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Fixed windows (asring disebut jendhela gambar) minangka jendela standar sing ora operasional.Dadi, jendhela iki ora duwe gagang, engsel, utawa piranti keras sing bisa digunakake.Jendhela tetep ngidini cahya mlebu nalika isih ditutup ing lingkungan njaba (ora kaya jendhela sing bisa digunakake, sing bisa mbukak lan nutup).Gaya jendhela iki dikenal kanthi kemampuan kanggo nyedhiyakake tampilan tanpa gangguan.Jendela tetep digunakake kanggo nyedhiyakake tampilan utawa cahya ing ngendi ventilasi utawa egress ora perlu.

Jendhela tetep minangka solusi sing sampurna ing papan sing nggedhekake tampilan, transmisi cahya, utawa entuk panas solar sing dikarepake nanging ventilasi ora apik.Iku langgeng lan canggih nalika nyediakake garis ramping lan sudhut resik asring dikarepake ing desain modern.Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing apik kanggo meh kabeh proyek arsitektur saka desain tradisional nganti gaya kontemporer.

Jendhela tetep disetel ing posisi sing ditutup.Iku stasioner lan ora bisa mbukak (non-operasional).Jendhela tetep kerep katon kaya jendhela gambar kajaba pigura sing luwih gedhe lan luwih kandel.Bingkai sing luwih gedhe lan luwih kandel ngidini dheweke cocog karo garis pandang jendela operasional tetanggan.

Jendhela gambar gedhe utawa jendhela pigura tetep bisa tekan ukuran maksimal nganti dhuwur 9' 4" x 8' 0".Nanging, jendhela gambar bisa disesuaikan karo kabutuhan, supaya sampeyan bisa duwe konfigurasi sing tepat kanggo ukuran lan area sing kasedhiya.

produk
produk
produk
produk

Jendhela tetep bisa digunakake kanthi mandiri utawa kombinasi jendhela ing bukaan gedhe.Dheweke ora mbutuhake hardware.... Contone, jendhela casement apik kanggo bukaan dhuwur, kere apik kanggo bukaan amba.Lan pindho Hung apik kanggo bukaan sing ndhuwur sink ing pawon, etc.

Jendhela tetep wis suwe dadi pilihan populer dening pamilik omah lan tukang bangunan amarga fungsi lan regane sing apik.Amarga fitur instalasi lan operate sing gampang, Jendhela tetep nduweni peran penting kanggo balkon sing sampurna utawa divisi spasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita