. China High Quality Aluminium Clad Wood Sliding Window Kanthi Keamanan Layar produsen lan supplier |Teknik Utara

Kualitas Tinggi Aluminium Clad Wood Sliding Window Kanthi Layar Keamanan

Katrangan singkat:

North Tech Aluminium Clad Wood Sliding Windows nyedhiyakake akses sing gampang lan dikontrol menyang hawa seger.Dheweke ora mbutuhake papan tambahan kanggo operate, jendhela geser kayu nganggo aluminium populer ing sadawane trotoar, patio, teras utawa ing ngendi wae sampeyan ora pengin jendhela ngayun metu.Temokake jendhela geser sing gampang dioperasikake, kasedhiya ing fiberglass lan vinyl.

Aluminium Clad Wood Sliding Windows operate kanthi horisontal kanggo ngidini ventilasi ndhuwur nganti ngisor.Amarga sash ora mbukak metu, iku pilihan sing apik kanggo kamar sing ngadhepi trotoar, teras utawa dek.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Aluminium Clad Wood Sliding Windows nyedhiyakake akses sing gampang lan dikontrol menyang hawa seger.Dheweke ora mbutuhake papan tambahan kanggo operate, jendhela geser kayu nganggo aluminium populer ing sadawane trotoar, patio, teras utawa ing ngendi wae sampeyan ora pengin jendhela ngayun metu.Temokake jendhela geser sing gampang dioperasikake, kasedhiya ing fiberglass lan vinyl.

Aluminium Clad Wood Sliding Windows operate kanthi horisontal kanggo ngidini ventilasi ndhuwur nganti ngisor.Amarga sash ora mbukak metu, iku pilihan sing apik kanggo kamar sing ngadhepi trotoar, teras utawa dek.

Jendhela geser kita kasedhiya ing kayu aluminium lan aluminium, sing didhukung dening garansi seumur hidup sing paling winates ing industri.Nggabungake kaendahan alam kanthi efisiensi energi lan kekuatan, jendhela kayu kasedhiya ing gaya tradisional, modern utawa sajarah.

produk
produk
produk
produk

Jendela geser kayu nganggo aluminium minangka jendela generasi paling anyar kanggo omah gaya kontemporer.Ngleboke cahya dina maksimum, views panorama lan tembok kaca ngusapake mung sawetara saka fitur eksklusif saka aluminium klamben jendhela ngusapake kayu sing duwe omah bakal nemu.Salah sawijining fitur kunci sing apik saka jendela geser kayu nganggo aluminium yaiku sistem operasi sing dimodernisasi.A push prasaja utawa narik saka jendhela ngusapake nangani disengages salah siji saka loro-titik utawa telung titik sistem ngunci standar kita.Lawang banjur alon-alon ngangkat saka pigura sing banjur ngidini jendhela dipindhah menyang posisi sing dikarepake kanthi gampang.

Sampeyan bakal tansah duwe tampilan ayu lan cetha karo jendhela ngusapake ora preduli yen mbukak utawa ditutup.Panel tetep gedhe saka ndhuwur tekan ngisor nawakake garis pandelengan sing cetha, utamane yen pigura sampeyan kalebu profil ramping sing nyenengake kanthi estetis.Kabeh jendhela kayu cladding aluminium ora digawe padha.Kanthi nambahake casing aluminium extruded ultra-tahan kanggo njaba jendhela ngusapake sampeyan bisa njamin sing ora bakal padha sumelang ing bab chalking, luntur, pitting, karat utawa marring maneh.

Penting kanggo mesthekake yen panyedhiya jendhela sliding kayu nganggo aluminium sampeyan memenuhi paling ora standar sertifikasi CE internasional sing ketat.Milih merek sing dipercaya karo kinerja energi saka jendhela geser sampeyan penting banget nalika mutusake merek sing arep dituku.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita