. China High Quality America NFRC Certificated Aluminium Clad Wood Hinged Doors Price produsen lan supplier |Teknik Utara

Harga Pintu Engsel Kayu Berkualitas Tinggi Amerika NFRC Bersertifikat Aluminium

Katrangan singkat:

North Tech aluminium klambi kayu hinged lawang iku lawang sing operate karo hardware engsel.Apa iku engsel?Engsel minangka mekanisme sing nyambungake rong obyek padhet lan ngidini sawetara rotasi ing antarane.Engsel beroperasi ing sumbu tetep padha karo fungsi sendi siku.Engsel dipasang ing sisih pinggir panel lawang.Engsel kasusun saka rong godhong sing ketemu ing titik poros tengah.Siji panel diamanake ing pigura lawang lan liyane diamanake ing lawang.Nanging pirang-pirang engsel sing dibutuhake lawang sampeyan gumantung saka ukuran lan bobot lawang.Faktor kasebut uga bakal nemtokake jinis engsel lan hardware sing paling apik kanggo lawang sampeyan.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Kasedhiya karo bolong layar fiberglass lan bolong layar transparansi dhuwur

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• solusi resistance Hurricane

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech aluminium klambi kayu hinged lawang iku lawang sing operate karo hardware engsel.Apa iku engsel?Engsel minangka mekanisme sing nyambungake rong obyek padhet lan ngidini sawetara rotasi ing antarane.Engsel beroperasi ing sumbu tetep padha karo fungsi sendi siku.Engsel dipasang ing sisih pinggir panel lawang.Engsel kasusun saka rong godhong sing ketemu ing titik poros tengah.Siji panel diamanake ing pigura lawang lan liyane diamanake ing lawang.Nanging pirang-pirang engsel sing dibutuhake lawang sampeyan gumantung saka ukuran lan bobot lawang.Faktor kasebut uga bakal nemtokake jinis engsel lan hardware sing paling apik kanggo lawang sampeyan.

produk
produk
produk
produk

Pintu hinged minangka lawang sing paling umum lan wis ana luwih suwe.Lawang hinged kanthi tradisional duwe 2-3 engsel ing pojok dawa vertikal lawang lan kiwa utawa tengen.Lawang hinged bisa dipasang kanggo ngayun menyang njero utawa metu.Ilustrasi ing sisih tengen, nuduhake lawang ayun ing sisih kiwa lan tengen.

Pintu hinged kayu nganggo aluminium bisa ngayun mlebu utawa metu kanggo tampilan lan dalan sing ora bisa diganggu.Pintu hinged bisa nggawe bukaan arsitektur sing apik banget.Apa sing digayuh liwat skala monumental utawa rincian sing rumit, lawang hinged ora mung nyedhiyakake portal.Kajaba iku, lawang hinged bisa digawe kanggo bukaan tunggal utawa minangka bagéan integral saka rakitan komposit sing luwih gedhe.Apa wae desaine, kita tetep ngati-ati babagan teknik, kepatuhan kode, fungsi, lan kinerja.

Pintu hinged umume minangka pilihan pisanan sing dianggep wong nalika blanja kanggo lawang anyar utawa diganti.Lawang hinged bisa mbukak ing njero, njaba, utawa loro-lorone lan bisa digunakake kanggo panggunaan internal utawa eksternal.Padha uga bisa dipasangake karo keamanan utawa layar serangga supaya ing breeze lan supaya metu critters.

lawang Patio hinged kurban tradisional, gaya elegan lan kasedhiya ing 1, 2, 3 utawa 4-Lite pilihan desain panel .The prasaja, desain langgeng saka omah aluminium klambi kayu hinged lawang cocok kanggo sembarang gaya arsitektur.Sampurna kanggo aplikasi entri utawa sarana.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita