. Pabrik Cina Cina Best Price High Performance Komersial Storefront Entry Kaca Engsel lawang manufaktur lan supplier |Teknik Utara

Pabrik Cina Best Price High Performance Komersial Storefront Entry Kaca Engsel lawang

Katrangan singkat:

Beijing North Tech Aluminium Hinged Door, iku jinis lawang sing nggunakake sawetara saka sudhut saiki.Tegese lawang sing engsel dipasang ing sisih siji godhong lawang, banjur lawang mbukak ing njero lan njaba.Pintu hinged kasusun saka pigura lawang, engsel lan rwaning lawang, lan liya-liyane. Bahan paduan aluminium relatif tahan lama, saengga cukup populer kanggo konstruksi kita.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Kasedhiya karo bolong layar fiberglass lan bolong layar transparansi dhuwur

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Beijing North Tech Aluminium Hinged Door, iku jinis lawang sing nggunakake sawetara saka sudhut saiki.Tegese lawang sing engsel dipasang ing sisih siji godhong lawang, banjur lawang mbukak ing njero lan njaba.Pintu hinged kasusun saka pigura lawang, engsel lan rwaning lawang, lan liya-liyane. Bahan paduan aluminium relatif tahan lama, saengga cukup populer kanggo konstruksi kita.

Miturut jumlah panel lawang, lawang hinged aluminium bisa dipérang dadi lawang hinged siji lan lawang hinged rwaning pindho.Pintu hinged tunggal mung duwe panel siji lan sisih siji dipasang engsel banjur sisih liyane kanggo mbukak.Pintu hinged dobel duwe rong panel lan saben panel wis dipasang engsel banjur ayun kanggo mbukak.

produk
produk
produk
produk

Pintu hinged aluminium ditondoi kanthi resistensi dhuwur kanggo karat lan kahanan operasi lepas pantai sing atos.Iki digayuh liwat aplikasi profil aluminium digawe saka campuran khusus.Lumahing profil kasebut dilindhungi dening pra-anodisasi sadurunge lukisan.Hardware lawang digawe saka wesi aluminium, stainless steel lan kuningan.Lawang duwe macem-macem aplikasi, contone, gupuh push bar, dhuwur keamanan kunci, multi-titik kunci.Sampeyan bisa nggunakake kaca utawa aluminium isi.Lawang hinged kasedhiya ing versi "kadhemen" digunakake ing njero unit lan versi "anget" dilengkapi karo break termal kang Ngartekno nambah jampel termal saka struktur.

Pintu hinged aluminium bakal nggawe dalan mlebu sing modern nanging langgeng kanggo omah sampeyan.Kanthi konfigurasi lawang siji lan pindho kasedhiya, padha duwe versatility perlu kanggo cocog karo konteks milih.Kadhangkala diarani "lawang Prancis"

Pintu aluminium engsel banget umum ing omah.Iki dipercaya, gampang dioperasikake lan duwe akeh desain lan gaya sing cocog karo omah sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita