. China Interior Partisi Design Kaca Insert Aluminium Clad Kayu Bifold Window Supplier produsen lan supplier |Teknik Utara

Interior Partisi Design Kaca Insert Aluminium Clad Kayu Bifold Window Supplier

Katrangan singkat:

Alumunium Clad Wood Bifold Windows kasusun saka bifold aluminium sing "klambi" karo finish kayu atos ing sisih madhep internal.Rampung iki nyedhiyakake sing paling apik saka rong donya;aluminium sing angel lan bisa dipercaya nyedhiyakake perlindungan marang cuaca, dene tampilan kayu sing anget lan nyenengake ing sisih internal nambah karakter lan gaya omah sampeyan.

Mung ngeculake kunci lan narik panel jendhela kanthi gampang menyang arah bukaan.Kerajinan lan hardware sing berkualitas bakal nyedhiyakake kaendahan lan operasi sing bisa dipercaya.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• solusi resistance Hurricane

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Alumunium Clad Wood Bifold Windows kasusun saka aluminium bifold kang "klambi" karo finish kayu atos ing sisih madhep internal.Rampung iki nyedhiyakake sing paling apik saka rong donya;aluminium sing angel lan bisa dipercaya nyedhiyakake perlindungan marang cuaca, dene tampilan kayu sing anget lan nyenengake ing sisih internal nambah karakter lan gaya omah sampeyan.

Mung ngeculake kunci lan narik panel jendhela kanthi gampang menyang arah bukaan.Kerajinan lan hardware sing berkualitas bakal nyedhiyakake kaendahan lan operasi sing bisa dipercaya.

Lapisan kayu ing bifold nganggo aluminium bisa dicopot yen sampeyan pengin nglukis, varnish, noda utawa malah ngganti spesies kayu kabeh.Pasuryan aluminium kurang pangopènan uga tahan lan tahan cuaca.Aluminium bisa dianggo kanthi apik ing wilayah sing sinar srengenge sing kuwat lan tahan suwene saben taun, lan njamin panas tetep ing ruangan sajrone wulan sing adhem.

produk
produk
produk
produk

Panel tengah U rating saka bifold menehi nilai referensi kanggo efisiensi termal saka aluminium kita klambi kayu bifold windows lan kita duwe sawetara pilihan saka termal efisien pindho gilap Unit liwat kanggo triple gilap bi-folds kang nyukupi syarat omah pasif.

Bi-folds nganggo aluminium kita bisa dipasang kanggo mbukak ing njero utawa njaba gumantung saka syarat utawa tata ruang.Mbukak bi-folds ing njero nyedhiyakake tingkat sesak udhara sing luwih gedhe lan bisa menehi rating panel tengah sing sithik banget.Mbukak bi-folds njaba ngoptimalake panggunaan ruang ing ruangan nalika ngidini sawetara garis pandelengan sing paling tipis.

North Tech Aluminium Clad Wood Bifold Window ngidini kanggo area urip utawa apa bisa ditambahi kanggo kalebu tampilan unobstructed saka njobo.Padha uga pilihan banget kanggo pass-liwat lan aplikasi kamar tunggu.Kanggo instalasi nggunakake interior, jendhela bifold kayu nganggo aluminium ngidini kanggo mbukak siji area urip menyang liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita