. China Desain Paling Anyar Ukuran Gedhe Soundproof Waterproof Aluminium Clad Wood Specialty Shapes Window Kanggo Produsen lan supplier Omah |Teknik Utara

Desain Paling Anyar Ukuran Gedhe Kedap Suara Aluminium Klambi Kayu Khusus Jendela Kanggo Omah

Katrangan singkat:

Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium minangka stasioner utawa non-venting;pertimbangan sing kudu ditindakake nalika ngrancang instalasi kolaborasi potensial karo jendhela promosi aliran udara liyane.Liwat proses cladding ahli, kita bisa gabungke weatherproofing lan kekiatan lumahing njaba aluminium karo kaendahan lan anget interior pigura kayu interior.Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium kasedhiya ing macem-macem pilihan warna lan tekstur bubuk.

North Tech Aluminium Clad Wood Specialty Shaped Windows kasedhiya ing macem-macem wangun lan ukuran kalebu lengkungan elegan, kurva milutaken lan ngarepke striking.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium minangka stasioner utawa non-venting;pertimbangan sing kudu ditindakake nalika ngrancang instalasi kolaborasi potensial karo jendhela promosi aliran udara liyane.Liwat proses cladding ahli, kita bisa gabungke weatherproofing lan kekiatan lumahing njaba aluminium karo kaendahan lan anget interior pigura kayu interior.Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium kasedhiya ing macem-macem pilihan warna lan tekstur bubuk.

North Tech Aluminium Clad Wood Specialty Shaped Windows kasedhiya ing macem-macem wangun lan ukuran kalebu lengkungan elegan, kurva milutaken lan ngarepke striking.

produk
produk
produk
produk

Ing North Tech Windows, sampeyan bisa ngrancang jendhela wangun khusus sing sampurna kanggo proyek sampeyan.Apa maneh, macem-macem pilihan warna lan kayu tegese sampeyan bisa nggawe jendhela khusus khusus kanggo gaya omah sing sampeyan goleki.Saben jendhela kanthi bentuk khusus digawe khusus lan bentuk tangan sing dikarepake.

Kadhangkala jendhela tradisional ora cocog karo gaya utawa pribadine omah sampeyan.North Tech's Aluminium Clad Wood Specialty Shape Windows bisa digunakake kanggo aksen utawa nggawe tampilan multi-jendhela sing apik banget.Eksterior aluminium extruded sing kurang pangopènan menehi finish sing awet lan tahan lama.

Eksterior klambi aluminium sing direkayasa kanthi apik nyedhiyakake eksterior sing meh bebas pangopènan sing nolak unsur sing nglindhungi interior kayu anget sing apik.

Tim North Tech Windows bisa mbantu sampeyan entuk desain unik sing dibutuhake ing omah utawa bangunan kanthi jendela khusus kayu nganggo aluminium.Pakar jendhela bakal mbantu sampeyan milih saka ewonan wangun sing cocog karo jendhela impen sampeyan.Aluminium Clad Wood jendhela wangun khusus bisa digunakake kanggo nggawe tampilan adat salah siji utawa minangka tambahan kanggo Déwan saka jendhela lan lawang liyane.

Punapa mawon wangun sampeyan pengin, kita duwe gaya nengen kanggo sampeyan, kalebu octagons stasioner lan operasi, hexagons, trapezoids lan segi telu.Tim desain teknis bakal menehi saran babagan macem-macem pilihan kalebu warna klambi njaba lan finish interior sing dipilih.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita