. China Luxury Design High Quality Single Double Exterior Keamanan Aluminium Clad Kayu Bifold Door Price produsen lan supplier |Teknik Utara

Desain Luxury High Quality Single Double njaba Keamanan Aluminium Klambi Kayu Bifold Door Price

Katrangan singkat:

Pintu bifold khusus North Tech menehi alternatif sing apik kanggo lawang Prancis utawa geser tradisional.Dumadi saka seri bagean individu sing disambungake, kanthi gampang dilipat kanggo nyambungake omah lan kebon sampeyan.Lawang bifolding mbukak kabeh ruang tembok kanthi kontras karo lawang geser sing paling apik mung setengah.Pintu bifold kayu nganggo aluminium sing nggumunke nawakake keuntungan gabungan saka kayu lan aluminium.Kinerja kayu sing diuji wektu nyedhiyakake kinerja termal sing kuat uga anget lan karakter ing interior omah sampeyan.Ing njaba, cangkang aluminium nutupi kayu sing artine kurang perawatan lan ora perlu repainting biasa.Kajaba iku, saben sisih bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna, noda lan finish.Kaloro bahan kasebut nduweni kekuatan, daya tahan lan keamanan sing apik banget kanggo cuaca sing paling tantangan kanthi gampang.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Kasedhiya karo bolong layar fiberglass lan bolong layar transparansi dhuwur

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Pintu bifold khusus North Tech menehi alternatif sing apik kanggo lawang Prancis utawa geser tradisional.Dumadi saka seri bagean individu sing disambungake, kanthi gampang dilipat kanggo nyambungake omah lan kebon sampeyan.Lawang bifolding mbukak kabeh ruang tembok kanthi kontras karo lawang geser sing paling apik mung setengah.Pintu bifold kayu nganggo aluminium sing nggumunke nawakake keuntungan gabungan saka kayu lan aluminium.Kinerja kayu sing diuji wektu nyedhiyakake kinerja termal sing kuat uga anget lan karakter ing interior omah sampeyan.Ing njaba, cangkang aluminium nutupi kayu sing artine kurang perawatan lan ora perlu repainting biasa.Kajaba iku, saben sisih bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna, noda lan finish.Kaloro bahan kasebut nduweni kekuatan, daya tahan lan keamanan sing apik banget kanggo cuaca sing paling tantangan kanthi gampang.

produk
produk
produk
produk

Pintu bifold kayu nganggo aluminium digawe saka pigura kayu padhet kanthi cangkang aluminium dipasang ing permukaan njaba.Iki tegese pigura kayu katon ing njero nalika njaba ditutupi aluminium.Dheweke gabungke kabeh kaluwihan saka loro bahan kasebut nggawe produk premium sing nambah area urip lan kebon nalika nambah nilai ing omah sampeyan sakabèhé.

North Tech Aluminium Clad Wood Bifolding Window nawakake sawetara kaluwihan.Cladding nyedhiyakake tameng tambahan marang cuaca uga insulasi sing luwih apik.Kekuwatan unggul aluminium uga tegese keamanan sing luwih apik kanggo sampeyan ditambah karo daya tahan jangka panjang.Pungkasan, tegese pangopènan minimal ora kaya kayu sing ora nganggo klambi sing mbutuhake perawatan lan repainting liwat wektu.

Kanthi daya tahan sing paling apik lan umur dawa, jendhela bifold kayu nganggo aluminium kita isih bakal ngirit biaya energi, biaya pangopènan lan biaya panggantos kanthi apik ing mangsa ngarep menehi rasio rega-kinerja sing apik banget dibandhingake karo bahan murah sing bakal tahan setengah wektu. ora bakal mandheg biaya sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita