. China Modern Strong Thermal Broken Aluminium Clad Wood Frame Sliding Doors Produsen lan supplier |Teknik Utara

Modern Kuwat Thermal Broken Aluminium Klambi Kayu Sempit Frame Pintu Ngusapake

Katrangan singkat:

Aluminium Clad Wood Sliding lawang duwe siji utawa luwih panel lawang sing mbukak dening salah siji ngleyang ing trek utawa hanging saka rollers dipasang ing ndhuwur.Ana sawetara jinis lawang geser kalebu lawang multi-slide, lawang bi-fold, lawang geser angkat, lan lawang patio, kadhangkala disebut minangka lawang kaca geser.

North Tech Aluminium Clad Wood Sliding doors minangka pilihan sing sampurna, amarga kekuatan kayu lapis aluminium lan kemajuan modern ing teknologi glazing panel kaca geser gedhe saiki bisa ditindakake.Gabungan iki karo profil ramping saka kayu klambi aluminium, pilihan ora ana telas, isi bukaan gedhe kanthi tampilan taman sing ora diganggu lan maksimalake cahya kanggo ngoptimalake ruang tamu kanthi salah sawijining lawang geser kayu nganggo aluminium.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Desain ngleyang sing trep, ngirit papan

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Aluminium Clad Wood Sliding lawang duwe siji utawa luwih panel lawang sing mbukak dening salah siji ngleyang ing trek utawa hanging saka rollers dipasang ing ndhuwur.Ana sawetara jinis lawang geser kalebu lawang multi-slide, lawang bi-fold, lawang geser angkat, lan lawang patio, kadhangkala disebut minangka lawang kaca geser.

North Tech Aluminium Clad Wood Sliding doors minangka pilihan sing sampurna, amarga kekuatan kayu lapis aluminium lan kemajuan modern ing teknologi glazing panel kaca geser gedhe saiki bisa ditindakake.Gabungan iki karo profil ramping saka kayu klambi aluminium, pilihan ora ana telas, isi bukaan gedhe kanthi tampilan taman sing ora diganggu lan maksimalake cahya kanggo ngoptimalake ruang tamu kanthi salah sawijining lawang geser kayu nganggo aluminium.

produk
produk
produk
produk

Ora kaya lawang swinging, sing mbutuhake papan kanggo mbukak panel lawang, perabotan lan barang-barang kluwarga liyane bisa diselehake ing cedhak slider.Lawang geser njaba biasane duwe panel gedhe saka kaca sing ora dihalangi lan kadhangkala disebut lawang panorama.Bukaan gedhe bisa digayuh kanthi lawang geser, sing bisa mbukak omah lan nggawe sambungan sing luwih kuat menyang alam lan njaba.Bukaan gedhe uga cocog kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur kaya dalan sing tumuju menyang teras nalika latar mburi kumpul.

Kayu klambi aluminium wis dadi pilihan banget populer karo klien kita amarga saka banget hard ngagem powder coated Rampung kasedhiya ing meh wae werna, kemampuan kanggo ndhukung bukaan gedhe kuwi loro horisontal lan vertikal lan tampilan modern ngrambah dening profil aluminium.

We offer sawetara saka sudhut lawang beda lan ngarahke ing budget beda lan gaya mesthekake kita bakal duwe lawang ing sawetara kita sing bakal cocog karo project.

Kabeh lawang kita kasedhiya kanthi glazing, hardware, warna, profil, lan liya-liyane sing bisa disesuaikan supaya bisa ngrancang lawang khusus sing cocog kanggo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita