Kabar

  • Soko sampeyan kudu ngerti kanthi nginstal windows Northtech

    Soko sampeyan kudu ngerti kanthi nginstal windows Northtech.Carane nginstal windows aluminium bener?Ringkesan: Jendela aluminium Northtech awet, kurang pangopènan lan tahan cuaca ekstrem.Padha uga gampang kanggo nginstal.Kita bakal pitutur marang kowe carane ngukur jendhela ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka windows aluminium vs windows vinyl?

    Kauntungan saka windows aluminium vs windows vinyl?

    Jendela aluminium lan vinyl duwe kaluwihan lan kekurangan.Sampeyan bakal nimbang faktor ing ngisor iki nalika mbangun utawa ndandani omah sampeyan.Jendela aluminium luwih kuwat tinimbang jendela lan lawang vinyl.Jendela lan lawang aluminium minangka logam, yaiku paduan aluminium kanthi kekuatan sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Kenapa jendela aluminium?

    Kenapa jendela aluminium?

    Jendela aluminium nyedhiyakake kekuatan sing luwih apik, visi sing luwih gedhe, lan nduweni finish sing seragam lan tahan lama.Perlu kurang pangopènan.Jendela aluminium minangka jendela logam sing kuwat.Iku uga minangka jendhela badai.Cuaca ing Amerika Utara kadhangkala bisa uga ekstrem banget.Alaska lan Amerika Lor yaiku ...
    Waca liyane
  • Daftar bahan jendela aluminium

    Daftar bahan jendela aluminium

    Artikel iki babagan dhaptar bahan jendela aluminium sing kita rembugan babagan jinis bahan apa sing digunakake dening jendela teknologi lor beijing kanggo pangolahan jendela aluminium: - Jeneng bahan jendela aluminium Ana limang bagean kanggo dhaptar bahan jendela aluminium sing digunakake dening BNG .Iki...
    Waca liyane
  • Kenapa jendela aluminium?

    Kenapa jendela aluminium?

    Jendela aluminium nyedhiyakake kekuatan sing luwih apik, visi sing luwih gedhe, lan nduweni finish sing seragam lan tahan lama.Perlu kurang pangopènan.Jendela aluminium minangka jendela logam sing kuwat.Iku uga minangka jendhela badai.Cuaca ing Amerika Utara kadhangkala bisa uga ekstrem banget.Alaska lan Amerika lor minangka ...
    Waca liyane
  • 3.) Apa windows aluminium diijini ing Florida?

    Negara bagian Florida wis akeh badai lan angin topan.Juni nganti Nopember iku mangsa angin topan, lan kaya sing sampeyan ngerti, angin kenceng, lan udan es bisa gampang ngrusak jendhela sampeyan.Mulane dina iki kita bakal ngomong babagan pilihan jendhela badai lan jendhela tahan angin topan sing bisa tahan ba...
    Waca liyane
  • Carane Ndandani Windows Aluminium?

    Carane Ndandani Windows Aluminium?

    Secara total, ana 5 langkah kanggo ndandani jendhela aluminium.Kapisan yaiku mbusak jendhela lan kaca sing lawas utawa rusak.Kapindho yaiku milih kaca anyar.Katelu yaiku pas kaca anyar.Langkah pungkasan yaiku nginstal jendhela.Yen sampeyan dadi tukang lan bisa nuruti instruksi, sampeyan bisa nindakake dhewe ...
    Waca liyane
  • Apa jendela aluminium sing paling apik?

    Apa jendela aluminium sing paling apik?

    Milih jendhela aluminium bisa dadi angel.Nanging, kanthi kawruh sing cukup babagan endi sing luwih awet, efektif biaya, lan luwih apik, bisa mbantu ngatasi keputusan sampeyan.Utamane ana 3 faktor sing kudu ditimbang nalika milih jendela aluminium.Pisanan, kekuatan.Kekuwatan ing pigura jendhela banget i ...
    Waca liyane
  • Jendhela pindho Hung

    Jendhela pindho Hung

    Jendhela pindho digantung duwe rong sabuk sing bisa dipindhah sing bisa dipindhah munggah lan mudhun, ngidini ventilasi ing sisih ndhuwur lan ngisor.Yen sampeyan mbukak loro-lorone sash jendhela pindho hung ing setengah, ngidini aliran udara kaping pindho minangka jendhela siji-hung.Bukaan ing ndhuwur sash ndhuwur ngidini panas, ora seger ...
    Waca liyane
  • Nalika jendhela siji-hung dibukak, sash ngisor sebagian nyamar sash ndhuwur

    Nalika jendhela siji-hung dibukak, sash ngisor sebagian nyamar sash ndhuwur.Sash ngisor saka jendhela siji-hung bisa mindhah vertikal amarga sash ndhuwur tetep stasioner.
    Waca liyane
  • Jendela UPVC Kab

    Amarga biaya bahan mentah sing murah lan gampang diproses, UPVC (Vinyl) saya akeh digunakake ing bahan jendela lan lawang. Jendela lan lawang pigura uPVC biasane luwih murah tinimbang sing digawe saka aluminium utawa kayu. Nanging, uPVC ora kuwat kaya aluminium utawa baja, mula pigura uPVC d...
    Waca liyane
  • Produk kita wis siap dikirim

    Produk kita wis siap dikirim

    Windows Aluminium Saka China Kinerja sealing apik Kinerja sealing lawang lan jendhela aluminium luwih apik tinimbang baja, lawang kayu lan jendhela, utamane amarga presisi pangolahan sing dhuwur lan perakitan sing ketat banget.Aluminium awet lan tanpa perawatan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2