3.) Apa windows aluminium diijini ing Florida?

Negara bagian Florida wis akeh badai lan angin topan.Juni nganti Nopember iku mangsa angin topan, lan kaya sing sampeyan ngerti, angin kenceng, lan udan es bisa gampang ngrusak jendhela sampeyan.Mulane dina iki kita bakal pirembagan bab pilihan saka badai windows lan angin topan tahan windows sing bisa tahan iki jinis cuaca ala, uga badai windows Florida ngidini kanggo negara.Kita uga bakal ngomong babagan, jendhela badai sing bakal nglindhungi sampeyan lan kulawarga sing paling apik.

Artikel online nyaranake jendhela Fiberglass lan Vinyl - cenderung luwih apik tinimbang jendela aluminium kanggo badai.Pancen, jendhela iki mbutuhake pangopènan sing kurang lan menehi kekuwatan uga efisiensi energi.Kajaba iku, bisa tahan nganti pirang-pirang taun, dene pilihan liyane nawakake taun sing luwih sithik.Nanging aja lali, Fiberglass lan Vinyl bisa luwih larang yen sampeyan ndandani lan ndandani.Umure ora dawa kaya jendhela aluminium.Jendela aluminium minangka jendela logam sing tahan badai luwih apik tinimbang jendela fiberglass lan vinyl.Iki minangka investasi kanggo bangunan omah utawa komersial sing tahan nganti pirang-pirang dekade lan uga minangka produk tambah nilai sanajan luwih larang tinimbang jendela plastik.

Salah siji ok kanggo pilihan sampeyan.Sampeyan bisa nemokake kabeh jinis jendhela saka BNG lan windows meets Amerika Utara Nafs lan NFRC standar lan Florida Hurricane kritéria Dade jendhela.Beijing North Tech Windows nyedhiyakake macem-macem jendela aluminium sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Sawetara iku Dade certified windows.
zas


Wektu kirim: Jun-22-2022