Daftar bahan jendela aluminium

Artikel iki babagan dhaptar bahan jendela aluminium sing kita rembugan babagan jinis bahan apa sing digunakake dening jendela teknologi lor beijing kanggo pangolahan jendela aluminium: -

Jeneng bahan jendela aluminium

Ana limang bagean kanggo dhaptar bahan jendhela aluminium sing digunakake dening BNG.Iki nderek

  • Kusen jendela aluminium.Siji jinis ora ana jendela aluminium termal, jinis liyane yaiku jendela aluminium istirahat termal.
  • Strip cuaca jendela aluminium / sealing, saka Technoform.
  • Hardware, gagang.Saka HOPO, Siegenia.
  • kaca.Kaca insulasi kaca kaping pindho lan telung panel kanthi sapcer pinggiran sing anget lan diisi argon.Low e saka Vitro's Solarban 60, Solarban 70 lan liya-liyane.
  • busa.Kanggo cuaca sing adhem banget utawa tingkat kualitas omah pasif, umpluk diisi.
  • Kayu padhet.Oak, oak abang, maple, walnut, pinus biasane digunakake.

Bahan kusen jendela aluminium

Beijing biasane nggunakake telung jinis pigura jendhela aluminium.

  • Frame alumunium normal
  • pigura aluminium termal
  • Bingkai aluminium kayu

Dokumen tanpa judul1051 Dokumen tanpa judul1052 Dokumen tanpa judul1053

Daftar aksesoris hardware

Ana dhaptar aksesoris hardware Beijing North Tech saka jendela aluminium: -

  • Blok angin ndhuwur
  • Blok anti maling
  • Blok angin ngisor
  • Blok blok unit
  • Blok ndhuwur profil sash
  • Blok ngisor profil sash
  • Profil Hoke
  • Waterproof ndhuwur lan ngisor blok
  • Plat baja
  • sikat
  • gasket

Kekhususan ing produk kita yaiku nggunakake macem-macem barang alami lan kayu minangka bahan sing paling disenengi kanggo nggawe pigura amarga nduweni sifat insulasi sing luwih apik lan luwih tahan karat.

Dokumen tanpa judul1591

Ana papat jinis kayu sing digunakake kanggo nggawe pigura.Yen katon ing grainier rampung kaya

  • oak
  • awu
  • Walnut
  • Kayu alus

alas kurang vein kaya

  • Cypress,
  • pinus
  • utawa douglas fir.

Kita ngrembug babagan alas sing digunakake kanggo nggawe bingkai jendela aluminium klambi, nanging saiki aku pengin njlèntrèhaké apa jenis lenga sing digunakake ing pigura kayu.

Ana telung lenga normal sing digunakake kanggo waterproofing kayu lan iki

  • Wiji rami
  • tung
  • pecan

Minyak biji rami bisa dituku ing pirang-pirang toko DIY, lan umume didol ing struktur mentah utawa gelembung.Minyak biji rami gelembung duwe spesialis pangatusan logam sing biasane beracun nalika dicerna.

Kita mung nggunakake bahan alami sing dadi spesialisasi produk kita.


Wektu kirim: Jul-15-2022