Carane Ndandani Windows Aluminium?

Secara total, ana 5 langkah kanggo ndandani jendhela aluminium.Kapisan yaiku mbusak jendhela lan kaca sing lawas utawa rusak.Kapindho yaiku milih kaca anyar.Katelu yaiku pas kaca anyar.Langkah pungkasan yaiku nginstal jendhela.Yen sampeyan minangka tukang lan bisa nuruti instruksi, sampeyan bisa nindakake dhewe.

Njabut jendhela lawas lan kaca mbutuhake njabut segel lan unscrewing bagean pigura.Mangga nganggo sarung tangan lan kaca tingal safety sadurunge nyopot kaca pecah.Kaca bisa banget landhep lan bisa nembus kulit, utamane yen pecah.Safety tansah dadi pisanan ing karya pegawe.

Milih jendhela kaca anyar bisa dadi angel.Ana sawetara pilihan: kayu, vinyl, jendhela pigura aluminium break termal, lan jendhela klambi kayu.Pitakonan kanggo takon dhewe apa sampeyan pengin jendhela dadi awet utawa katon apik?Yen sampeyan pengin katon apik gayane, pindhah nganggo jendhela klambi utawa vinyl.Kanggo kekiatan, pindhah nganggo aluminium.

Tuku lokal luwih larang.Sampeyan bisa mikir babagan tuku jendhela aluminium break termal utawa jendhela kayu nganggo aluminium saka China kanthi biaya sing akeh.Kajaba iku, wektu timbal padha.Bisa uga ana sawetara sing nyedhiyakake jendhela tingkat kualitas sing luwih dhuwur karo Nafs, standar NFRC Amérika Lor.Perusahaan kaya Beijing North Tech Windows, DY etc ngendi sampeyan bisa takon.Dheweke ngirim produk menyang situs sampeyan.

Pasang kaca mbutuhake ati-ati lan presisi.Umume sampeyan ora pengin kaca sing ora pas.Yen mangkono, bakal cepet lan gampang rusak.Yen sampeyan ora yakin ing pas kaca, Aku nyaranake sampeyan nelpon munggah profesional.

Pungkasan, masang segel anyar wis rampung kanthi nglamar caulk ing pinggir lan ninggalake nganti garing sawise rampung.Caulking sing disaranake yaiku Silicone RTV 4500 FDA Grade High Strength Silicone Sealant, Clear (2.8 fl.oz), sing regane watara $20 CAD.Caulking pancen tetep apik, lan biasane butuh 1 dina kanggo garing.Mangkono sabar iku penting nalika ndandani jendhela aluminium uga.
SAC


Wektu kirim: Jun-14-2022