Kenapa jendela aluminium?

Jendela aluminium nyedhiyakake kekuatan sing luwih apik, visi sing luwih gedhe, lan nduweni finish sing seragam lan tahan lama.Perlu kurang pangopènan. fdsg Jendela aluminium minangka jendela logam sing kuwat.Iku uga tumindak minangka jendhela badai.Cuaca ing Amerika Utara kadhangkala bisa uga ekstrem banget.Alaska lan Amerika lor kadhangkala kadhemen.Pasifik Northwest nduweni curah udan rata-rata paling dhuwur ing Amerika lor.Ing sisih lor lan tengah AS, ana akeh salju.Ing Amérika Kidul, padha duwe mangsa panas lan mangsa entheng.Kita, Beijing North Tech Windows, uga nyedhiyakake jinis jendela badai. fdg (2) Sampeyan bisa uga takon, apa China duwe cuaca ala kaya Amerika Utara?Lan apa manufaktur China nyedhiyakake jendhela lan lawang sing padha karo perusahaan Amerika?Jawabane ya yen ora luwih apik.Wiwit musim panas 2007, China ngalami sawetara prastawa cuaca ekstrem, kalebu banjir lan angin topan ing Chongqing lan Jinan, lan badai salju ing mangsa iki.Amarga cuaca ekstrem ing China wiwit musim panas (luwih saka 40 centigrade) nganti musim dingin (minus 20+ centigrade), pabrikan jendhela wis ngembangake jendhela lan lawang sing berkualitas, ora mung kanggo China, nanging uga wis ngekspor menyang Amerika Utara lan Eropa kanthi lengkap. sertifikat lokal.Beijing North Tech Windowsiku salah siji saka Produsèn jendhela experienced. fdg (3) Kajaba iku, kekuatan struktur banget dibandhingake karo jendela vinyl, jendela aluminium uga kompeten ing hemat energi.Akeh jendhela lan lawang gelar omah pasif persis ing aluminium.Manufaktur windows aluminium nggunakake extrusions aluminium break termal karo bahan insulating PA66, pindho utawa telung panel kurang e insulating Unit kaca, hardware awet lan Ngalahake saka Eropah. fdg (1) Kanggo loro alasan ing ndhuwur, jendhela aluminium minangka pilihan sing apik kanggo komersial lan omah.


Wektu kirim: Aug-01-2022