Omah pasif

  • US Market Certified High Quality Aluminium Structure Pabrik Omah Pasif

    US Market Certified High Quality Aluminium Structure Pabrik Omah Pasif

    Omah pasif North Tech minangka salah sawijining standar sing paling dhuwur babagan kualitas udara lan efisiensi energi.Khusus, ngidini sing duwe omah njaga suhu njero ruangan sing tetep lan nyaman nalika nggunakake energi 90 persen kurang saka rata-rata.

    Omah pasif (Jerman: Passivhaus) minangka standar sukarela kanggo efisiensi energi ing sawijining bangunan, sing nyuda jejak ekologis bangunan kasebut.Iki nyebabake bangunan energi ultra-rendah sing mbutuhake energi sithik kanggo pemanasan utawa pendinginan ruangan.

    Standar omah pasif mbutuhake bangunan duwe sistem ventilasi pemulihan panas - sing njupuk panas saka udhara basi sing metu lan digunakake kanggo anget hawa seger sing mlebu - lan dirancang kanggo nangkep radiasi surya kanthi nduwe akeh kaca ing sisih kidul.