Produk

  • Sistem Pintu Sliding Otomatis Aluminium Alloy 2/3/4 Panel Pintu Eksterior Digunakake Didol

    Sistem Pintu Sliding Otomatis Aluminium Alloy 2/3/4 Panel Pintu Eksterior Digunakake Didol

    Pintu geser otomatis aluminium dirancang kanthi framing sing apik lan gaya sing apik kanggo nglengkapi entri apa wae.Pintu Sliding Otomatis kasedhiya ing macem-macem pilihan gumantung saka kabutuhan sampeyan.Operator lawang geser otomatis nggawe akses hands-free sing gampang.operator lawang ngusapake North Tech nawakake mbukak lawang bisu lan Gamelan.Pintu kaca tanpa bingkai, aluminium lan kayu bisa diotomatisasi kanggo omah utawa papan komersial.

  • Harga Pintu Engsel Kayu Berkualitas Tinggi Amerika NFRC Bersertifikat Aluminium

    Harga Pintu Engsel Kayu Berkualitas Tinggi Amerika NFRC Bersertifikat Aluminium

    North Tech aluminium klambi kayu hinged lawang iku lawang sing operate karo hardware engsel.Apa iku engsel?Engsel minangka mekanisme sing nyambungake rong obyek padhet lan ngidini sawetara rotasi ing antarane.Engsel beroperasi ing sumbu tetep padha karo fungsi sendi siku.Engsel dipasang ing sisih pinggir panel lawang.Engsel kasusun saka rong godhong sing ketemu ing titik poros tengah.Siji panel diamanake ing pigura lawang lan liyane diamanake ing lawang.Nanging pirang-pirang engsel sing dibutuhake lawang sampeyan gumantung saka ukuran lan bobot lawang.Faktor kasebut uga bakal nemtokake jinis engsel lan hardware sing paling apik kanggo lawang sampeyan.

  • Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Klambi Kayu Lift Sliding Door Kanggo Villa

    Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Klambi Kayu Lift Sliding Door Kanggo Villa

    Pintu geser angkat kayu Aluminium Clad nawakake angkat lan lawang patio geser sing nggabungake kekuatan struktural, tahan karat, daya tahan lan daur ulang saka njaba aluminium kanthi kaluwihan anget lan estetis saka kayu finish alami.Desain urip modern iki ngidini omah sampeyan diisi cahya lan hawa nalika promosi gerakan gratis ing antarane kebon lan ruang tamu.

  • Modern Kuwat Thermal Broken Aluminium Klambi Kayu Sempit Frame Pintu Ngusapake

    Modern Kuwat Thermal Broken Aluminium Klambi Kayu Sempit Frame Pintu Ngusapake

    Aluminium Clad Wood Sliding lawang duwe siji utawa luwih panel lawang sing mbukak dening salah siji ngleyang ing trek utawa hanging saka rollers dipasang ing ndhuwur.Ana sawetara jinis lawang geser kalebu lawang multi-slide, lawang bi-fold, lawang geser angkat, lan lawang patio, kadhangkala disebut minangka lawang kaca geser.

    North Tech Aluminium Clad Wood Sliding doors minangka pilihan sing sampurna, amarga kekuatan kayu lapis aluminium lan kemajuan modern ing teknologi glazing panel kaca geser gedhe saiki bisa ditindakake.Gabungan iki karo profil ramping saka kayu klambi aluminium, pilihan ora ana telas, isi bukaan gedhe kanthi tampilan taman sing ora diganggu lan maksimalake cahya kanggo ngoptimalake ruang tamu kanthi salah sawijining lawang geser kayu nganggo aluminium.

  • Desain Luxury High Quality Single Double njaba Keamanan Aluminium Klambi Kayu Bifold Door Price

    Desain Luxury High Quality Single Double njaba Keamanan Aluminium Klambi Kayu Bifold Door Price

    Pintu bifold khusus North Tech menehi alternatif sing apik kanggo lawang Prancis utawa geser tradisional.Dumadi saka seri bagean individu sing disambungake, kanthi gampang dilipat kanggo nyambungake omah lan kebon sampeyan.Lawang bifolding mbukak kabeh ruang tembok kanthi kontras karo lawang geser sing paling apik mung setengah.Pintu bifold kayu nganggo aluminium sing nggumunke nawakake keuntungan gabungan saka kayu lan aluminium.Kinerja kayu sing diuji wektu nyedhiyakake kinerja termal sing kuat uga anget lan karakter ing interior omah sampeyan.Ing njaba, cangkang aluminium nutupi kayu sing artine kurang perawatan lan ora perlu repainting biasa.Kajaba iku, saben sisih bisa disesuaikan kanthi macem-macem warna, noda lan finish.Kaloro bahan kasebut nduweni kekuatan, daya tahan lan keamanan sing apik banget kanggo cuaca sing paling tantangan kanthi gampang.

  • Aluminium Skylights Top Hung Window Luxury Rainproof Side Hung Window

    Aluminium Skylights Top Hung Window Luxury Rainproof Side Hung Window

    North Tech Skylights kadhangkala disebut rooflight, minangka struktur utawa jendhela sing ngirim cahya, lan biasane bukaan gendheng ditutupi kaca utawa aluminium jendela transparan utawa transparan sing dirancang kanggo ngakoni cahya awan.Skylights wis nemokake aplikasi sing wiyar ngakoni tetep, sanajan cahya ing bangunan industri, komersial, lan omah, utamane sing duwe orientasi lor.Instalasi kalebu saka cahya awan sing fungsional nganti bentuk estetis sing rumit.Bangunan atap datar bisa uga duwe skylight kubah;ing liyane skylight nderek slope gendheng.Asring skylight, utawa bagean saka iku, fungsi minangka jendhela operasi kanggo ngakoni hawa.

  • Desain Railing Teras Kustom Aluminium U Channel Sistem Railing Balkon Kaca

    Desain Railing Teras Kustom Aluminium U Channel Sistem Railing Balkon Kaca

    Sistem pager North Tech minangka pilihan sing apik nalika pengin nambah keanggunan ing properti apa wae.Sistem pager kaca aluminium minangka pilihan sing cocog kanggo properti apa wae amarga nambah tampilan ramping sing apik kanggo teras rooftop utawa pager kolam.Ing saubengé blumbang utawa rooftop, tampilan sing cetha dadi masalah safety lan wigati.Amarga padha duwe pigura lan ril ndhuwur, sistem railing iki uga apik kanggo undhak-undhakan lan platform wungu, saéngga tamu kanggo nyelehake tangan ing sadawane ril ndhuwur kanggo dhukungan utawa rasa aman.Kaping pisanan, sistem railing kaca aluminium minangka pilihan sing aman banget kanggo platform sing diangkat.Amarga kaca ora rusak, rusak, utawa bosok, sistem pager kaca sing kuat bisa diarepake tetep aman lan bisa dipercaya sajrone umure.

  • Outdoor Triple Panel Sistem Laminated Kaca Facade Terisolasi Spider Tirai Tembok

    Outdoor Triple Panel Sistem Laminated Kaca Facade Terisolasi Spider Tirai Tembok

    Tembok tirai minangka tembok sing tipis lan dibingkai aluminium, kanthi bahan saka kaca, panel aluminium, utawa watu tipis.

    Ora kaya bahan bangunan liyane, sistem tembok tirai tipis lan entheng, biasane aluminium lan kaca.Tembok kasebut ora struktural, lan kanthi desain, mung bisa nggawa bobote dhewe, nalika nransfer beban angin lan gravitasi menyang struktur bangunan kasebut.Desain kasebut ndadekake tahan hawa lan banyu, kanggo mesthekake yen interior bangunan tetep kedap udara.

  • Desain Paling Anyar Ukuran Gedhe Kedap Suara Aluminium Klambi Kayu Khusus Jendela Kanggo Omah

    Desain Paling Anyar Ukuran Gedhe Kedap Suara Aluminium Klambi Kayu Khusus Jendela Kanggo Omah

    Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium minangka stasioner utawa non-venting;pertimbangan sing kudu ditindakake nalika ngrancang instalasi kolaborasi potensial karo jendhela promosi aliran udara liyane.Liwat proses cladding ahli, kita bisa gabungke weatherproofing lan kekiatan lumahing njaba aluminium karo kaendahan lan anget interior pigura kayu interior.Jendela wangun khusus kayu nganggo aluminium kasedhiya ing macem-macem pilihan warna lan tekstur bubuk.

    North Tech Aluminium Clad Wood Specialty Shaped Windows kasedhiya ing macem-macem wangun lan ukuran kalebu lengkungan elegan, kurva milutaken lan ngarepke striking.

  • Customized Design Insulation Panas Pine Aluminium Clad Wood Fixed Windows karo Layar Keamanan

    Customized Design Insulation Panas Pine Aluminium Clad Wood Fixed Windows karo Layar Keamanan

    North Tech Aluminium Clad Wood Fixed Windows nggawa akeh cahya lan tampilan menyang omah sampeyan.Gaya jendhela tetep iki biasane luwih gedhe tinimbang jendhela liyane lan dirancang ora kanggo operate utawa mbukak, nanging kanggo nambah manajemen energi cahya lan iklim nambahi nalika njupuk kauntungan saka kaendahan ing njobo.Jendela tetep North Tech njupuk fungsi dual iki kanthi sampurna kanthi gaya modern sing apik lan kombinasi unik saka inovasi teknologi generasi anyar.

  • Interior Partisi Design Kaca Insert Aluminium Clad Kayu Bifold Window Supplier

    Interior Partisi Design Kaca Insert Aluminium Clad Kayu Bifold Window Supplier

    Alumunium Clad Wood Bifold Windows kasusun saka bifold aluminium sing "klambi" karo finish kayu atos ing sisih madhep internal.Rampung iki nyedhiyakake sing paling apik saka rong donya;aluminium sing angel lan bisa dipercaya nyedhiyakake perlindungan marang cuaca, dene tampilan kayu sing anget lan nyenengake ing sisih internal nambah karakter lan gaya omah sampeyan.

    Mung ngeculake kunci lan narik panel jendhela kanthi gampang menyang arah bukaan.Kerajinan lan hardware sing berkualitas bakal nyedhiyakake kaendahan lan operasi sing bisa dipercaya.

  • Kualitas Tinggi Aluminium Clad Wood Sliding Window Kanthi Layar Keamanan

    Kualitas Tinggi Aluminium Clad Wood Sliding Window Kanthi Layar Keamanan

    North Tech Aluminium Clad Wood Sliding Windows nyedhiyakake akses sing gampang lan dikontrol menyang hawa seger.Dheweke ora mbutuhake papan tambahan kanggo operate, jendhela geser kayu nganggo aluminium populer ing sadawane trotoar, patio, teras utawa ing ngendi wae sampeyan ora pengin jendhela ngayun metu.Temokake jendhela geser sing gampang dioperasikake, kasedhiya ing fiberglass lan vinyl.

    Aluminium Clad Wood Sliding Windows operate kanthi horisontal kanggo ngidini ventilasi ndhuwur nganti ngisor.Amarga sash ora mbukak metu, iku pilihan sing apik kanggo kamar sing ngadhepi trotoar, teras utawa dek.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3