. China Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Clad Wood Lift Sliding Door Kanggo Produsen lan supplier Villa |Teknik Utara

Residential Exterior Insulated High Quality Aluminium Klambi Kayu Lift Sliding Door Kanggo Villa

Katrangan singkat:

Pintu geser angkat kayu Aluminium Clad nawakake angkat lan lawang patio geser sing nggabungake kekuatan struktural, tahan karat, daya tahan lan daur ulang saka njaba aluminium kanthi kaluwihan anget lan estetis saka kayu finish alami.Desain urip modern iki ngidini omah sampeyan diisi cahya lan hawa nalika promosi gerakan gratis ing antarane kebon lan ruang tamu.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• Desain ngleyang sing trep, ngirit papan

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Pintu geser angkat kayu Aluminium Clad nawakake angkat lan lawang patio geser sing nggabungake kekuatan struktural, tahan karat, daya tahan lan daur ulang saka njaba aluminium kanthi kaluwihan anget lan estetis saka kayu finish alami.Desain urip modern iki ngidini omah sampeyan diisi cahya lan hawa nalika promosi gerakan gratis ing antarane kebon lan ruang tamu.

Pintu geser angkat iki nyedhiyakake efisiensi energi sing paling dhuwur, kanthi glazing pindho utawa telung kanggo nyuda kondensasi, ditambah panyegelan gasket pindho kanggo nyenyet cuaca.Pintu geser kayu nganggo aluminium minangka lawang generasi paling anyar kanggo omah gaya kontemporer.Ngleboke cahya dina maksimum, views panorama lan tembok kaca ngusapake mung sawetara fitur eksklusif saka aluminium klambi ngusapake lawang kayu sing duwe omah bakal nemu.

produk
produk
produk
produk

Gedhe multi-panel aluminium klamben kayu ngangkat lawang ngusapake ngidini kanggo kabeh tembok kanggo ilang, enggal ganti ruang interior menyang ruangan ruangan.Lawang sing gedhe banget nyedhiyakake ukuran lan ngarsane sing ningkatake arsitektur ngluwihi saben dina.Ayo diarani permen mripat arsitektur kanthi sikap lan tujuan.Saliyane pakaryan lan estetika sing luar biasa, lawang iki dirancang, direkayasa lan digawe kanggo ndhukung defleksi struktur, beban angin lan kinerja.

Ganti ruang tamu kanthi cahya sing luwih alami lan bukaan gedhe.Pintu angkat lan sliding sing nggumunke kita kandel, apik lan dilengkapi hardware buatan Jerman sing paling apik.Kanthi desain premium lan kinerja energi sing apik, angkat lawang geser nambah gaya, keluwesan lan keamanan ing omah apa wae nalika nandheske sambungan omah menyang njaba ruangan.

Sampeyan bakal tansah duwe tampilan ayu lan cetha karo lift ngusapake lawang ora preduli yen mbukak utawa ditutup.Panel tetep gedhe saka ndhuwur kanggo ngisor nawakake garis ngarsane cetha, utamané nalika pigura kasusun saka profil slim estetis nyenengake.North Tech nawakake papat bahan pigura, ukuran adat, werna lan glazing kanggo nyukupi kabutuhan arsitektur lan kinerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita