Skylights

  • Aluminium Skylights Top Hung Window Luxury Rainproof Side Hung Window

    Aluminium Skylights Top Hung Window Luxury Rainproof Side Hung Window

    North Tech Skylights kadhangkala disebut rooflight, minangka struktur utawa jendhela sing ngirim cahya, lan biasane bukaan gendheng ditutupi kaca utawa aluminium jendela transparan utawa transparan sing dirancang kanggo ngakoni cahya awan.Skylights wis nemokake aplikasi sing wiyar ngakoni tetep, sanajan cahya ing bangunan industri, komersial, lan omah, utamane sing duwe orientasi lor.Instalasi kalebu saka cahya awan sing fungsional nganti bentuk estetis sing rumit.Bangunan atap datar bisa uga duwe skylight kubah;ing liyane skylight nderek slope gendheng.Asring skylight, utawa bagean saka iku, fungsi minangka jendhela operasi kanggo ngakoni hawa.