. China Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows manufaktur lan supplier |Teknik Utara

Northtech NFRC Certificated Themal Broken Aluminium Sliding Windows

Katrangan singkat:

Jendela sliding aluminium wis suwe dadi pilihan sing populer dening para pamilik omah lan tukang bangunan amarga fungsi lan regane sing apik.Amarga fitur instalasi lan operasi sing gampang, jendhela geser nduweni peran penting kanggo balkon sing sampurna utawa divisi spasi.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Jendela sliding aluminium wis suwe dadi pilihan sing populer dening para pamilik omah lan tukang bangunan amarga fungsi lan regane sing apik.Amarga fitur instalasi lan operasi sing gampang, jendhela geser nduweni peran penting kanggo balkon sing sampurna utawa divisi spasi.

produk
produk
produk
produk

Amarga rasio kekuatan kanggo bobot sing apik, bisa didorong utawa digeser ing ril lan katon fleksibel banget. Minangka jendhela sing gampang dibukak, ora mung nyedhiyakake tampilan kontemporer, nanging uga menehi ventilasi luwih akeh.

Jendhela sing dibangun kanthi cerdas iki mbukak tanpa nggunakake papan njaba utawa interior.Kunci kunci ventilasi elektif uga kasedhiya kanggo ngidini jendhela dikunci ing pilihan saka rong posisi mbukak.Sampeyan bisa njaluk jendhela iki kanggo ngidini cahya lan hawa menyang omah lan uga nglengkapi interior.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita