. China China Factory Top Sale Specialty Shapes Window Kanthi Produsen Kaca Bukti Burglar lan supplier |Teknik Utara

Pabrik China Top Sale Specialty Shapes Window Kanthi Kaca Bukti Maling

Katrangan singkat:

windows wangun khusus North Tech ngijini sampeyan milih saka macem-macem wangun mboten umum, kalebu lengkungan elegan, ngarepke striking lan kurva milutaken.Digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo windows liyane, padha nambah daya tarik curb lan nambah karakter ing ngarep.

Jendhela khusus bisa nambah ukuran lan tampilan sing disesuaikan menyang omah sampeyan, apa wujud, jinis kaca, utawa potongan khusus.

Jendhela khusus apik kanggo nyorot fitur desain tartamtu utawa atribut arsitektur omah.Nalika jendhela standar asring dianggep minangka persegi panjang utawa persegi, nggabungake wangun standar kanthi wangun khusus bisa menehi tampilan sing unik.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

windows wangun khusus North Tech ngijini sampeyan milih saka macem-macem wangun mboten umum, kalebu lengkungan elegan, ngarepke striking lan kurva milutaken.Digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo windows liyane, padha nambah daya tarik curb lan nambah karakter ing ngarep.

Jendhela khusus bisa nambah ukuran lan tampilan sing disesuaikan menyang omah sampeyan, apa wujud, jinis kaca, utawa potongan khusus.

Jendhela khusus apik kanggo nyorot fitur desain tartamtu utawa atribut arsitektur omah.Nalika jendhela standar asring dianggep minangka persegi panjang utawa persegi, nggabungake wangun standar kanthi wangun khusus bisa menehi tampilan sing unik.

produk
produk
produk
produk

Jendela khusus kalebu wangun ing ngisor iki:

Triangle / Trapezoid / Quarter Circle / Circle / Octagon / Pentagon / Elliptical / Arched / Hexagon

Kanthi nggunakake salah sawijining wangun unik, jendhela sampeyan bisa pas karo desain omah sampeyan tanpa kudu nggawe dimensi jendhela tartamtu.

Jendhela wangun khusus bisa nambah kapentingan lan keunikan ing fasad omah sampeyan.Bisa narik kawigaten menyang bagean tartamtu saka omah lan nambah cahya menyang bagean omah sing ora bisa digayuh ing ukuran jendhela standar.

Ukuran jendhela khusus sing digabungake karo produk jendela standar bisa mbantu nggedhekake tampilan sampeyan.Jendhela gambar kanthi jendhela khusus sing luwih cilik kanggo tampilan siji-saka-a-jenis.

Saliyane ukuran jendhela standar, paket kaca, opsi trim lan jinis kothak bisa nggawe windows sampeyan unik.

lawang windows North Tech digunakake digunakake ing bangunan omah, bangunan komersial, lan bangunan umum liyane, kalebu omah pribadi, apartemen, hotel, bangunan kantor, sekolah, bangunan komersial, rumah sakit, stasiun, etc.Ing sawetara taun kepungkur, North Tech diekspor macem-macem windows aluminium, inculding sliding windows, casement windows, bifold windows, kere widnows, miring lan nguripake windows, tetep windows, hanging windows lan jinis windows liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita