. China Best Quality Cost-efektif Products Aluminium Tilt & Turn Window Kanggo Produsen Kamar Mandi lan supplier |Teknik Utara

Produk Paling Hemat Biaya Aluminium Tilt & Turn Window Kanggo Kamar Mandi

Katrangan singkat:

Jendhela Tilt & Turn minangka spesialisasi lan pokok Eropa, digunakake ing omah sing dikuwasani pirang-pirang generasi.Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, jendhela miring lan nguripake bisa nangani kabeh iklim, saka musim panas sing lembab nganti musim dingin sing adhem.Transferabilitas termal diwiwiti saka njaba.

Baris pertahanan pisanan sampeyan ing jendela Tilt & Turn aluminium kandel, awet macem-macem kamar udara ing pigura sing nyegah hawa sing luwih adhem ora ditransfer menyang ruang udara tengah.Iki nggawe kunci udara mati sing ora ngidini kadhemen utawa anget kanggo menang perang.

Fungsi miring ngidini ventilasi nalika cuaca sing ora dikarepake.Bakal tetep udan ing njaba nalika isih ngidini hawa seger mlebu. Kanggo tujuan ventilasi sing ekstrem, nguripake gagang 90 derajat lan mbukak jendhela kanthi lengkap.Iki ngidini luwih saka 90% bukaan kanggo ngidini aliran udara.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Bintang, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

Jendhela Tilt & Turn minangka spesialisasi lan pokok Eropa, digunakake ing omah sing dikuwasani pirang-pirang generasi.Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, jendhela miring lan nguripake bisa nangani kabeh iklim, saka musim panas sing lembab nganti musim dingin sing adhem.Transferabilitas termal diwiwiti saka njaba.

Baris pertahanan pisanan sampeyan ing jendela Tilt & Turn aluminium kandel, awet macem-macem kamar udara ing pigura sing nyegah hawa sing luwih adhem ora ditransfer menyang ruang udara tengah.Iki nggawe kunci udara mati sing ora ngidini kadhemen utawa anget kanggo menang perang.

Fungsi miring ngidini ventilasi nalika cuaca sing ora dikarepake.Bakal tetep udan ing njaba nalika isih ngidini hawa seger mlebu. Kanggo tujuan ventilasi sing ekstrem, nguripake gagang 90 derajat lan mbukak jendhela kanthi lengkap.Iki ngidini luwih saka 90% bukaan kanggo ngidini aliran udara.

produk
produk
produk
produk

Jendhela miring lan nguripake umume duwe segel udara sing luwih apik tinimbang pigura jendhela sliding, siji gantung utawa pindho gantung.Iki tegese kurang rentan kanggo bocor banyu, draf kadhemen lan sampeyan bakal nyimpen luwih akeh pemanasan ing njero ruangan.

Efisiensi Energi Berkinerja Tinggi: Umume, jendhela miringake lan ngowahi luwih apik kanggo njaga iklim njero ruangan sing nyenengake nalika njaga tagihan listrik luwih murah tinimbang gaya jendela tradisional Amerika Utara.... Desain sing Gampang Diresiki: Fungsi ayunan saka jendhela kita ngidini ngresiki kaca njaba kanthi gampang

Ngiringake lan nguripake jendhela iku salah siji saka gaya jendhela paling aman.Dheweke asring dideleng dening spesialis glazing minangka luwih aman tinimbang gaya jendhela liyane amarga kanggo mesthekake yen jendhela bisa digunakake kanthi bener sajrone tumindak mbukak, piranti keras lan sistem ngunci multi-titik kudu digunakake.

Akeh keuntungan saka ngiringake lan nguripake jendhela sing prasaja lan nyenengake.

● Ventilasi.Salah sawijining keuntungan sing paling jelas saka ngiringake lan nguripake jendhela yaiku macem-macem jinis ventilasi sing bisa ditindakake....

● Gampang kanggo ngresiki.

● Luwih Air-Seals.

● Luwih Aman.

● Estetika.

● Sash sing didhelikake.

● Engsel sing didhelikake.

● Ukuran Window luwih gedhe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita