. China Top Quality Desain Modern Aluminium Klambi Kayu Tilt & Nguripake Windows Kanggo Produsen lan supplier Omah |Teknik Utara

Top Quality Desain Modern Aluminium Klambi Kayu Ngiringake & Nguripake Windows Kanggo Omah

Katrangan singkat:

North Tech aluminium klamben kayu ngiringake lan nguripake windows karo aluminium cladding nawakake kombinasi sampurna saka kayu alam ing interior karo garis resik lan kekiatan aluminium ing njaba.Iki minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki jendhela miring & ngowahi modern tanpa ngorbanake anget kayu ing interior.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech aluminium klamben kayu ngiringake lan nguripake windows karo aluminium cladding nawakake kombinasi sampurna saka kayu alam ing interior karo garis resik lan kekiatan aluminium ing njaba.Iki minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki jendhela miring & ngowahi modern tanpa ngorbanake anget kayu ing interior.

North Tech Aluminium Clad Wood Tilt & Turn windows nggunakake sistem profil sing padha karo sistem jendela aluminium kita.Akibaté, integrasi lancar saka aluminium clad wood miring & turn windows nyedhiyakake tampilan seragam lan kustomisasi sing ora bisa dibandhingake.

Tilt & Turn Windows minangka kombinasi tanpa cacat saka desain klasik sing resik lan teknik canggih.Keahlian kita ing ngrancang jendhela nggawe Tilt & Turn Windows kita banget awet, gampang digunakake, lan luar biasa serbaguna.Ngiringake & Nguripake Windows duwe rong fungsi sing beda.Jendhela iki bisa dibukak ing njero kaya lawang, utawa bisa diiringake menyang kamar saka sabuk ndhuwur, nyedhiyakake ruangan kanthi angin seger.Tilt & Turn Windows kita nduweni mekanisme siji sing manipulasi fungsi miring lan ngowahi jendhela.Tilt & Turn Windows kita nawakake fungsi sing luwih akeh tinimbang jendhela klasik, dadi pilihan utama ing desain arsitektur unik.

produk
produk
produk
produk

Dibangun kanthi tukang kayu sing dhuwur-dhuwur lan fitting premium, baris produk iki nambah cladding apik banget lan weatherproof kanggo nglindhungi jendhela saka unsur, mesthekake umur dawa, minimal pangopènan, lan ora kuwatir operasi kanggo taun teka.Miringake & nguripake windows fungsi karo multi-titik ngunci ngidini kanggo operasi effortless lan keamanan unggul.Ing wêdakakêna ditutupi aluminium cladding teka ing atusan pilihan werna, lan werna varnish basis banyu saklawasé Unlimited bisa Applied kanggo kayu.Pilih saka macem-macem jinis kayu, kalebu spruce, oak, lan spesies eksotis kanggo kebebasan desain lengkap.

Tilt & Turn Windows duwe fungsi dobel karo sash unik sing ditampilake ing windows kasebut.Yen sampeyan nguripake gagang saka Tilt & Turn Window 90 derajat, jendhela bakal mbukak menyang interior kamar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita