. China Desain Unik Waterproof Double Safety Kaca Aluminium Clad Kayu Awning Window Kanggo Ngarep produsen lan supplier |Teknik Utara

Desain Unik Waterproof Double Safety Kaca Aluminium Klambi Kayu Awning Window Kanggo Ngarep

Katrangan singkat:

North Tech Aluminium Clad Wood Awning Windows minangka jinis jendhela sing nduweni panel kaca sing dipasang ing ndhuwur pigura.Iki ngidini jendhela gaya kere kita ngayun metu.North Tech kere windows bisa digunakake ing dhewe utawa minangka tambahan kanggo gambar utawa jendhela casement.Saben jendhela kere sing wis diprodhuksi dening North Tech iku estetis penake, iku kinerja gedhe, lan iku produk kualitas.


Spesifikasi Teknis

warna

kaca

Aksesoris

• struktur layar jendhela Integrasi

• Ventilasi, anti-nyamuk, anti-maling

• Kaca kelas premium

• Ngirit energi kurang kanggo Nilai U 0,79 W / m2.k

• Water-Resistance lan Low Maintenance

• Macem-macem bahan layar

• Ekstrusi tekanan kanggo tingkat kekuatan sing luwih dhuwur

• Sistem kunci hardware multi-titik kanggo sealing cuaca lan maling-proofing

• Nylon, bolong baja kasedhiya

• Flat lan prasaja

• Solusi tahan angin topan

• Curving lan kegedhen kasedhiya

• desain Custom kasedhiya

produk

• Pilihan lapisan profil aluminium: lapisan daya, lukisan PVDF, Anodizing, Electrophoresis

• Werna lukisan umum: Ijo Wengi Gelap, Ireng Starry, Ireng Matte, Abu-abu Bijih, Coklat Vulkanik, Abu-abu Perak Paris, Abu-abu Perak Berlin, Abu-abu Morandi, Abu-abu Perak Romawi, Putih Lembut

• Spesies kayu: Cherry, Douglas Fir, Mahoni, Vertikal Grain Douglas Fir, White Oak, Pine, Western Red Cedar, Black Walnut, Maple, Spruce, Larch, etc.

• Werna Kayu: BXMS2001, BXMS2002, BXMS2003, BXMS2004, BXMS2005, BXMS2006, XMS2006, XMS2002, XMS2003, XMS2004, XMS2001, XMS2005, lsp.

• werna Popular: kayu, abang tembaga, dune, etc.

• Pilih werna pabrik-prefinished kanggo pangiriman cepet, utawa werna selaras kanggo luwih cocog project.

produk

• Kaca Tunggal (5mm, 6mm, 8mm, 10mm...)

• Kaca Laminasi (5mm+0.76pvb+5mm)

• Kaca Isolasi Ganda (5mm + 12 udara + 5mm)

• Kaca Laminasi Isolasi Tangguh (5mm + 12 udara + 0.76pvb + 5mm)

• Kaca Isolasi Triple Toughened (5mm+12air+5mm+12air+5mm)

• Ketebalan kaca tunggal: 5-20mm

• Jenis kaca: kaca dikeraskan, kaca laminasi, kaca isolasi, Kaca berlapis Low-e, kaca buram, kaca cetak layar sutra

• Kaca kinerja khusus: kaca tahan api, kaca anti peluru

• ukuran Custom kasedhiya

produk

• hardware Hoppe Jerman

• hardware SIEGENIA Jerman

• hardware ROTO Jerman

• hardware GEZE Jerman

• China ndhuwur SMOO Hardware

• hardware KINLONG ndhuwur China

• merek Dhewe-dhewe NORTH TECH

produk

Detail Produk

Tag produk

North Tech Aluminium Clad Wood Awning Windows minangka jinis jendhela sing nduweni panel kaca sing dipasang ing ndhuwur pigura.Iki ngidini jendhela gaya kere kita ngayun metu.North Tech kere windows bisa digunakake ing dhewe utawa minangka tambahan kanggo gambar utawa jendhela casement.Saben jendhela kere sing wis diprodhuksi dening North Tech iku estetis penake, iku kinerja gedhe, lan iku produk kualitas.

Apa sing apik banget babagan jendela kere kayu nganggo aluminium yaiku dheweke mbukak lan ditutup nalika sampeyan mbukak siji-sijine jendhela iki.Nalika klien teka ing markas kita lan njaluk jendhela kere digawe, kita nawakake saben klien kaya ngono kanggo nyelehake jendhela kere ing ndhuwur utawa ing ngisor jendela sing ana.Disaranake iki kanggo kabeh wong sing kasengsem ing jendhela kere amarga jendhela kere sing diselehake ing ndhuwur utawa ing ngisor jendhela apa wae nambah desain arsitektur lan menehi cahya sing akeh.

produk
produk
produk
produk

Jendela kere Aluminium Clad Wood nggabungake kualitas, daya tahan lan daya tarik visual kanggo nambah tampilan lan regane omah sampeyan.Ing njaba, sampeyan bakal seneng cladding aluminium extruded tugas abot, sing menehi pangayoman unggul marang unsur.Ing njero, anget lan kaendahan alam saka kayu asli minangka pangeling yen sampeyan milih sing paling apik.Kanthi operasi lancar saka sistem engsel sing ndhelik sing bisa diatur lan tampilan sing ramping saka sistem kunci multi-titik, sampeyan bakal ngormati carane gampang nggawa njobo nganggo jendhela kere.

Kita ing Beijing North Tech asring nyedhiyakake Windows Tradisional lan Kontemporer.Iki tegese kita nawakake Windows Awning Tradisional lan Kontemporer.Jendela kere tradisional kita teka ing wangun unik, pola gril, werna njaba.Jendela Awning Tradisional kita uga nduweni efisiensi energi sing luar biasa.Ing sisih liya, Windows Awning Kontemporer kita nampilake hardware minimalis lan finish modern.Kaya Windows Awning Tradisional, Windows Awning Kontemporer kita nduweni efisiensi energi sing luar biasa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita